Bakkerij Klootwijk verzorgt lunch op Leontien Ladies Ride!

Bakkerij Klootwijk verzorgt lunch op Leontien Ladies Ride!

Wie dit jaar meedoet aan Leontien Ladies Ride editie Rotterdam kan genieten van een overheerlijke lunch van Bakkerij Klootwijk!

Een bakker die in Rotterdam en omgeving al 60 jaar bekend staat om zijn kwalitatief goede brood- en banketproducten, gemaakt van de beste ingrediënten!

Naast de vele ambachtelijke broden kun je bij Bakkerij Klootwijk terecht voor gebak, zoete en hartige snacks en in sommige winkels ook belegde broodjes. Daarnaast worden consumentenvragen, nieuwe trends en andere aspecten die eetgewoontes beïnvloeden nauwlettend gevolgd. Hierdoor vinden regelmatig nieuwe producten een weg naar de consument. Een mooi voorbeeld hiervan is koolhydraatarm brood. Meer info vind je op www.klootwijk.com.

Op de rustplek van de Rotterdamse editie van Leontien Ladies Ride voorziet Bakkerij Klootwijk alle deelneemsters van heerlijke broodjes en andere lekkernijen. Dit moet zorgen voor genoeg energie om de laatste kilometers te fietsen! Wil jij ook graag meefietsen? Meld je nu aan voor Leontien Ladies Ride 2011! Dit doe je door naar het beginscherm te gaan van Leontien Ladies Ride en op inschrijvingen te klikken.

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?