Alli helpt zwaarlijvige mensen uit de brand

Alli helpt zwaarlijvige mensen uit de brand

Hoewel de basis voor afvallen natuurlijk gezonde voeding en voldoende beweging zijn, is een steuntje in de rug natuurlijk nooit weg. Daarnaast willen mensen met flink overgewicht best graag sporten, maar laat hun lichaamsomvang het simpelweg niet toe. Voor hen is er een verantwoord alternatief.

Het medicijn heet Alli en is bij de apotheek zonder recept verkrijgbaar. Let wel op: het middel is met zestig euro wel prijzig. Voordat klanten de pillen mogen meenemen moet eerst een BMI berekening worden uitgevoerd. In de praktijk houdt dit in dat een patiënt meer dan tien kilo overgewicht moeten hebben. Bijvoorbeeld: een persoon van 1.70 meter moet minimaal 80 kilo wegen om Alli te mogen innemen.

Door Alli in te nemen wil dit nog niet zeggen dat je alles kan en mag eten. Het medicijn moet worden gebruikt in combinatie met een gezond eetpatroon en voldoende beweging om tot een maximaal resultaat te komen. Volgens de fabrikant kan Alli iedere twee afgevallen kilo’s complementeren met een extra kilo gewichtsverlies.

Hoe werkt het?
Zoals je wellicht weet worden calorieën die niet worden verbrandt opgeslagen in het lichaam en omgezet in vet. Dit zorgt ervoor dat je dikker wordt. Het actieve bestanddeel in Alli richt zich op het vet in het spijsverteringsstelsel. Het verhindert de opname van een kwart van het vet dat wordt geconsumeerd. Dit vet verlaat je lichaam op natuurlijke manier via de ontlasting. In de praktijk betekent dit dat driekwart van de vetproducten gewoon in het lichaam blijven, vandaar de keuze voor gezonde voeding. Door de werkwijze van Alli kunnen wel neveneffecten ontstaan, zoals olieachtige ontlasting en winderigheid.

Wat moet ik in de gaten houden?
De pillen van Alli werken alleen bij vetstoffen. Een flink bord macaroni (koolhydraten) of een gebakken ei (eiwit) worden dus gewoon opgeslagen. Neem het product dus alleen bij vetrijke maaltijden, zeker omdat de aanschafprijs niet gering is. Raadpleeg daarnaast altijd een arts, als je niet zeker van je zaak bent. Nogmaals; sporten en bewegen is naast verstandige voedingskeuzes de beste manier om op gewicht te raken. Alli is een ruggensteuntje, dat net dat extra beetje kan helpen en motiveren.

Heb jij Alli weleens gebruikt of slik je het medicijn nog steeds? Laat het ons weten en vertel je ervaringen met dit product.   

Trefwoorden van dit artikel: afvallen
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Ik heb een tijdje Alli gebruikt maar ben er uiteindelijk mee gestopt. Het werkte wildvleesgroei van tandvlees in de hand. Ik wist niet wat me gebeurde totdat mijn tandarts vroeg of ik dit afslankmiddel gebruikte. Het was de oorzaak van de wildvleesgroet. het heeft even geduurd maar ik ben er nu gelukkig van af. Geen Alli, geen wildvleesgroei van tandvlees.

MariaLenn Langendoen, 03 januari 2012
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?