Bedankt voor 12 mooie jaren Leontien Ladies Ride!

Aan alle mooie dingen komt een keer een eind. Na twaalf jaar Leontien Ladies Ride heb ik besloten om te stoppen met dit evenement. Ik heb me altijd met enorm veel plezier ingezet om zoveel mogelijk vrouwen in beweging te krijgen middels deze prachtige fietstochten door verschillende provincies. Maar er is voor mij een tijd gekomen om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Nadat ik in 2004 mijn wielercarrière had afgesloten, was het voor mij een doelstelling om mensen in beweging te krijgen en na te laten denken over balans in het leven. Oftewel de dingen die ik ook in mijn sportcarrière heb geleerd. Met 31 edities en meer dan 150.000 deelneemsters is die missie voor mij meer dan geslaagd. En daar ben ik dan ook best een beetje trots op. Maar dat mogen alle deelneemsters, vrijwilligers, sponsors en supporters ook zijn.
Ik wil jullie dan ook allemaal heel erg bedanken voor jullie deelname, aanwezigheid en support in alle jaren!

Het Leontienhuis
In de afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan inzetten voor mensen met een eetstoornis. Hieruit is ook het Leontienhuis ontstaan. Een initiatief wat we met de organisatie van Leontien Ladies Ride ook altijd hebben gesteund.

Blijf fietsen!
Het damesfietsen zit op alle niveaus in de lift en dat doet me enorm veel vreugd. Ik hoop dat jullie ook regelmatig de fiets blijven nemen en daar plezier aan blijven beleven.

De Ladies Ride zal overigens worden voortgezet. De organisatie is in vertrouwde handen van een nieuwe groep enthousiaste mensen die jarenlang heeft meegedraaid in Leontien Ladies Ride. Kijk op www.ladiesride.nl voor meer informatie hierover.

Liefs, Leontien