Veelgestelde vragen

Selecteer een categorie:

 

Hoe kan ik inschrijven?

Klik hier en volg de stappen. Mocht het inschrijven niet lukken, stuur dan een e-mail met je vraag naar info@leontienladiesride.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Kan ik een fiets huren?

Voor Leontien Ladies Ride kun je al een fiets huren vanaf € 17,50 inclusief verzekering. Dit kan je gewoon bij je inschrijving aanvinken.

Wat krijg ik bij deelname aan Leontien Ladies Ride?

Leontien Ladies Ride is een geheel verzorgde fietstocht. Bij deelname ontvang je digitaal je E-ticket: dit is je startbewijs waarmee je op de dag zelf een startpakket met daarin alle benodigde spullen kunt afhalen. Tevens ontvang je een speciaal ontworpen Leontien Ladies Ride T-shirt, een Leontien goodybag met daarin allerlei leuke producten. Tijdens het rijden van de geheel uitgestippelde route ontvang je op het gezamenlijke rustpunt wat te drinken en lekkere tussendoortjes. Bij terugkomst op de startplek wacht je een geweldig feest.

Ik heb bij het inschrijven de verkeerde gegevens ingevuld, wat nu?

Schrijf je niet opnieuw in, maar stuur een e-mail naar info@leontienladiesride.nl In deze e-mail vermeld je duidelijk wat er mis is gegaan bij de inschrijving en wat de juiste gegevens moeten zijn. De organisatie van Leontien Ladies Ride zal de gegevens corrigeren.

Kan ik meer dames tegelijk inschrijven?

Ja, dat kan zeker! Samen fietsen is leuker! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch?! Dus verzamel snel je collega’s, familie, vriendinnen, schrijf je samen in en maak er een onvergetelijke sportieve, maar vooral gezellige dag van! Je volgt het stappenplan en zodra de inschrijving gereed is, klik je op + vriendin inschrijven. Vergeet niet de volgende gegevens van de overige deelneemsters bij de hand te hebben: kledingmaten en e-mailadressen (niet verplicht, maar is handig omdat we de deelneemsters op de hoogte houden via e-mail).

Kan ik me voor meer edities tegelijk inschrijven?

Nee, dit kan niet. Als je jezelf registreert en op de website ingelogd bent, zijn je gegevens bekend en worden deze automatisch ingevuld in het formulier. Je kunt hierna per editie (plaats) van Leontien Ladies Ride inschrijven op de desbetreffende inschrijfpagina.

Wat zijn de deelnamekosten?

Wij zullen de prijzen zsm online zetten. Na de inschrijving kun je kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Ja, dat kan. Bij annulering tot één maand voor evenement rekenen wij € 5,00 annuleringskosten. Binnen één maand voor het evenement kan er helaas niets meer worden terugbetaald, in verband met dan al gemaakte kosten door ons. Wel kun je het startpakket natuurlijk kostenloos overdragen aan derden. Bij annulering kun je een e-mail sturen naar info@leontienladiesride.nl Let op!! Vergeet niet je naam, adres en de Leontien Ladies Ride editie die je wilt annuleren te vermelden, zodat de inschrijving geannuleerd kan worden. Je krijgt een bevestiging van je annulering gemaild.
Top