Veelgestelde vragen

Selecteer een categorie:

 

Hoeveel kilometer is Leontien Ladies Run?

Je kunt kiezen uit 2 afstanden:

Moet ik van tevoren aangeven welke afstand ik wil gaan lopen?

Ja, op het inschrijfformulier moet je aangeven welke afstand je van plan bent te gaan lopen. Maar als je kiest voor de prestatieloop, kun je op de dag zelf nog bepalen of je de korte of de lange afstand loopt. Voor de wedstrijdloop is er geen korte afstand.

Waar kan ik mijn bestelde Leontien Ladies Run hardloopshirt ophalen?

Wanneer je het functionele Leontien Ladies Run hardloopshirt hebt meebesteld bij je inschrijving staat dit vermeld op je E-ticket, die je per mail hebt ontvangen. Hiermee krijg je een startpakket inclusief startnummer en hardloopshirt. Het Leontien Ladies Run hardloopshirt kan alleen op de dag zelf worden opgehaald in de Expo Area.

Wanneer ontvang ik mijn startbewijs?

Als je betaling is afgerond ontvang je een e-ticket op het e-mail adres van de hoofdboeker. Met dit e-ticket kunt op de dag zelf je startbewijs ophalen.

Samen met vriendinnen starten?

Samen starten is natuurlijk mogelijk. Ook al heb je je eerder of juist later ingeschreven dan je vriendinnen en hebben jullie heel verschillende startnummers. Ga met je vriendinnen, collega's of familieleden gewoon samen in het startvak staan en jullie kunnen de hele route samen (uit)lopen.

Prestatieloop of wedstrijdloop?

Je kunt kiezen om Leontien Ladies Run te lopen als wedstrijdloop. De afstand en de route zijn gelijk, alleen start de wedstrijdloop eerder dan de prestatieloop. Je geeft bij inschrijving aan waar je voor kiest.

Hoe lang mag ik erover doen?

Voor de prestatieloop geldt een maximale looptijd van 1,5 uur. Voor de wedstrijdloop gaan we ervan uit dat je 10 kilometer kunt lopen binnen een uur.

Hoe vind ik mijn gelopen tijd terug?

Na afloop van de run kun je je tijd op onze Facebookpaginga vinden. We informeren je zodra de tijden bekend zijn via Facebook, dus 'like' hiervoor onze pagina en blijf op de hoogte.

Is er drinken onderweg?

Jazeker, op de route bevindt zich 1 punt waar men kan drinken.

Geblesseerd tijdens de run?

Er bevinden zich verschillende EHBO posten op de route, ook zal AES met een motor meerijden voor de veiligheid onderweg.
Top