HOME | Alle informatie zondag 19 augustus
 

Alle informatie zondag 19 augustus

Koersen, flink doorfietsen, grenzen verleggen: het maakt niet uit hoe je het noemt, Leontien Ladies Ride Xtra Strong kun je op veel manier beleven. Je creƫert je eigen uitdaging van deze prachtige rit over de Limburgse heuvels. Het is afzien en genieten, op je adem trappen en na afloop heerlijk uitblazen. Precies zoals Leontien tegenwoordig van sporten en bewegen kan genieten. Leuk en gezellig dus!

Het startpakket
De email met de bevestiging van je aanmelding voor LLR Xtra Strong heb je nodig om op zondag 19 augustus je startpakket af te halen. Print die dan ook uit en neem ’m mee naar Maastricht. Bij overhandiging ontvang je zaken als het stuurbordje, tieribs, actiecoupons en een polsbandje. Ook kun je hier het eventueel bestelde Xtra Strong-shirt in ontvangst nemen. Ook zit er een sticker bij waarop medische gegevens kunnen worden vermeld.
Een van de actiecoupons is voor de goodybag die je na afloop van de tocht kunt afhalen in de Expo Area.

Kosten
Deelname aan Leontien Ladies Ride Xtra Strong kost slechts € 21,- per persoon. Aanmelden kan via deze website.

Parkoers
Er zijn twee volledig uitgepijlde routes: een van vijftig kilometer en een route van honderd kilometer. Je kunt op de dag zelf nog beslissen welke afstand je rijdt. In beide ronden (met start en finish bij hotel Van der Valk Maastricht) zijn verschillende Limburgse heuvels opgenomen. Het spreekt voor zich dat de lange versie wat meer 'hindernissen' telt, maar de Cauberg zit  in beide tochten.


Het stuurbordje
Bevestig het stuurbordje voor op je stuur met de tieribs die je in je startpakket vindt.

Het polsbandje
Het polsbandje vind je ook in het startpakket. Doe dat om je pols, want hiermee kun je op de rustplek een smakelijke Xtra Strong lunch krijgen en profiteren van alle leuke acties en voordelen bij de promostands in de Expo.

Parkeren
Formido, Nijverheidsweg 40 te Maastricht of op de Adelbert van Scharnlaan (parkeerterrein). Dit is slechts 2 minuten lopen van het Expo Area. Route naar de start worden door middel van verwijzingsborden aangegeven. Tevens kunt u parkeren in de omliggende straten. 

 

Goodybag
De goodybag kun je ophalen in de Expo Area, op vertoon van de speciale coupon die in het startpakket zit. Let op: de goodybag ontvang je na afloop van de fietstocht.

Openbaar vervoer
Het dichtstbijzijnde station is station Maastricht. Op www.9292ov.nl vind je informatie over reistijden. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar Van der Valk.

In geval van nood
Natuurlijk hopen we dat je tijdens Leontien Ladies Ride Xtra Strong vooral veel koersplezier zult hebben, maar er kan altijd iets vervelends voorvallen. Service Medical is aanwezig met een voertuig op de startplaats en er zal een motor over het parkoers rijden. Op de rustplek is er een EHBO-post ingericht.

Programma

zondag 19 augustus Maastricht – hotel Van der Valk, Nijverheidsweg 35 Maastricht

08.00-10.00 uur - Afhalen startpakket in de Expo Area, in hotel Van der Valk. Fietsen buiten stallen op de aangegeven plaatsen

10.00 uur - Startschot door Leontien, Sibemaweg (naast het hotel gelegen)

13.30 uur - Start uitdelen van goody bags in de Expo Area. Geen fietsen mee naar binnen nemen!

15.00 uur - Begin van de Xtra Strong Afterparty

16.30 uur – Ludiek prijzenfestival op feestterrein

17.30 uur – Binnenkomst laatste deelneemsters

18.00 uur - Einde van de Xtra Strong Afterparty

 

Startstraat: Sibemaweg Maastricht

Finish: parkeerterrein hotel Van der Valk Maastricht

Expo Area: hotel Van der Valk Maastricht

 
Plaats op: NUjij.nl Twitter Facebook
 
Leontien.nl
AA Drink
Van der Valk Maastricht
KNWU
Fietskleding Mix & MatchHet Xtra Strong wielershirt is mee te bestellen bij uw inschrijving. U ontvangt het shirt op de dag van het evenement.