Leontien Ladies Ride fris van start in 2011

Leontien Ladies Ride fris van start in 2011

Met een goed gevoel kunnen we terugkijken op de edities van Leontien Ladies Ride 2010 een evenement dat is uitgegroeid tot hét Nederlandse fietsevenement voor vrouwen!

Ook in 2011 gaan we er weer tegenaan en organiseren we met veel plezier een aantal edities, namelijk:

Op 29 mei 2011 in Amsterdam
Op 26 juni 2011 in Rotterdam Alexander
Op 18 september 2011 in ’s Hertogenbosch

Noteer het alvast in uw agenda!

 

Ladies Ride Zwolle 2011?
Helaas kan er op dit moment nog geen uitsluitsel worden gegeven over de eventuele editie van Leontien Ladies Ride in Zwolle in 2011. Nadere berichten hierover volgen zo spoedig mogelijk.
We hebben het afgelopen jaar veel enthousiaste en leuke reacties mogen ontvangen, maar ook diverse tips en suggesties om de Ladies Ride te kunnen verbeteren. Bedankt daarvoor! Wij hebben hier goed naar gekeken en gehoor gegeven aan een aantal van deze tips om alles nog sportiever, gezelliger en vloeiender te laten verlopen. Zo kunnen wij alvast verklappen dat de routes worden vernieuwd,  er één groot en gezellig rustpunt komt waar genoten kan worden van de lunchpakketten en ontvangen de deelnemers de goodybag na de finish. Het Leontien Ladies Ride T-shirt is uiteraard nog wel voor aanvang op te halen zodat deze gedragen kan worden tijdens de tocht.

 

Momenteel zijn we nog druk bezig met alle voorbereidingen voor 2011, maar de inschrijvingen zijn wel al van start gegaan. Je kan je vanaf vandaag via onze website www.leontienladiesride.nl aanmelden waarmee je verzekerd bent van een geweldige, sportieve en vooral hele gezellige dag! En wanneer je ingeschreven bent voor 31 januari geniet je mee van de vroegboekkorting van € 3,50! Dus je betaald geen € 21,- maar € 17,50.

De organisatie van de Leontien Ladies Ride kijkt uit naar het nieuwe jaar en we hopen je graag aan de start te verwelkomen!

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?