Verkeersveiligheid, zeer belangrijk!

Verkeersveiligheid, zeer belangrijk!

Alle edities van Leontien Ladies Ride zijn altijd goed verlopen, maar de verkeersveiligheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Nu de eerste editie van Leontien Ladies Ride nadert staat Service Medical gereed om ons te helpen bij ongevallen. Gelukkig maken wij dit niet veel mee, maar het is wel een prettige gedachten dat je in goede handen bent tijdens de Ladies Ride. Naast de goede verzorging wordt er natuurlijk ook wat van jullie verwacht, namelijk het houden aan de verkeersregels. Dit zorgt voor het voorkomen van ongelukken en verbetert de doorstoom van het fietsen.

Let bijvoorbeeld op wat er voor en achter je gebeurd, ondanks dat Leontien Ladies Ride geen wedstrijd elementen bevat fietst de één vaak harder dan de ander. Geef elkaar de ruimte zodat iedereen de Ladies Ride op hun eigen tempo kunnen fietsen. Kies voor veiligheid, steek niet over als het verkeer het niet toelaat. Wees niet alleen verantwoordelijk voor jezelf maar ook voor anderen. Houdt je dus aan de verkeersregels door niet door rood te rijden en geen onnodige risico’s te nemen.

Mocht er een ernstig ongeluk gebeuren, bel dan altijd eerst 1.1.2. en niet het Service Medical nummer, deze is er slechts voor kleine ongelukken. 

Leontien Ladies Ride is een dag om te genieten, van de mensen om je heen en de omgeving. Je hebt dan ook een hele dag om de route te voltooien dus neem je tijd! Veel fiets plezier!

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?