"De leukste verslaving die er bestaat'

"De leukste verslaving die er bestaat'

Regelmatig krijgen wij feedback van de deelneemsters aan Leontien Ladies Ride. Het is leuk om te lezen dat vele van jullie zo'n toffe dag hebben gehad. Ook Gerda Bijkerk mailde ons na Amsterdam, waar ze de lat voor zichzelf hoger legde dan in voorgaande edities.

Zondag 7 Juni m`n 3e Ladies Ride gereden, en wat hebben mijn vriendin en ik weer een super dag gehad! We waren best wel bezorgd over het weer, want de verwachting was niet best, het heeft ons er echter niet van weerhouden  om toch naar Amsterdam af te reizen om de rit te gaan maken.

 Mijn eerste Ladies Ride was in  Rotterdam, in 2008, ik werd toen meteen gegrepen door de ontspannen sfeer van het evenement en onderweg heb ik alleen maar vrolijke meiden gezien  iedereen sprak met iedereen, dat kom je niet vaak tegen, maar de Ladies Ride heeft dat toch maar voor elkaar gekregen. Ik heb er de eerste keer voor gekozen om de 35 km te rijden want had geen idee of ik de 65 km kon halen. Voor de 2e rit, ook in Rotterdam, 3 weken geleden, had ik mij voorgenomen om voor de 65 km te gaan, ik heb daarvoor wel extra trainingen gedaan en , ja, ik heb hem helemaal uitgereden en daar was ik best wel trots op. En nu moet ik bekennen dat ik verslaafd ben, verslaafd aan de  Ladies Ride, en weet je, ik vind dat helemaal niet erg want het is de leukste verslaving die er bestaat. Ik ben dan ook van plan om zoveel als mogelijk is aan de ritten mee te doen want dat wordt elke keer weer genieten en plezier maken! Ik ben een fan voor het leven van Leontien en Michael want zij  hebben er voor gezorgd dat wij dit allemaal kunnen meemaken!

 Ik bedank alle medewerkers voor de geweldige dag die ik Zondag weer heb gehad, want zonder hen was dit alles niet mogelijk geweest! Het was super, een dikke kus en, tot de volgende rit.

Groetjes Gerda Bijkerk

Wil je jouw leontien Ladies Ride ook met ons delen? mail dan naar info@leontienladiesride.nl !

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?