Trappen om warm te blijven

Trappen om warm te blijven

Vrouw, het goed gelezen katern van 's lands grootste krant De Telegraaf, bood vijfhonderd lezeressen de kans mee te doen aan Leontien Ladies Ride in Amsterdam. Door het slechte weer kwam niet iedereen opdagen, maar degenen die toch de moeite namen hadden het enorm naar hun zin.

Uit het artikel dat vandaag in De Telegraaf staat:
Deelneemster Petra: „Piet Paulusma gaf een 1 voor vandaag, dat is niet best hè.” „Maar wij gaan bewijzen dat fietsen door de regen best kan”, vervolgt dochter Krista optimistisch.

Lees het hele artikel hier

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hoi Gina en Janny wat staan jullie er goed op. En wat hadden we een geweldige dag.

christian cornelisse, 05 mei 2010

Het was ondanks het weer een gezellige dag en een heel mooie route. Ik vind het wel jammer dat zo'n grote organisatie dan geen party tent of iets dergelijks neerzet waar je éven droog kunt lunchen. Nu stonden we gelukkig bij nederland groen met z'n allen onder het tentje. Kon je tenminste je boterham zonder capuchon opeten. Volgende keer graag een groter droog stekkie wanneer de voorspellingen slecht zijn!

irm, 03 mei 2010

Een prachtige route, heel jammer van het slechte weer! Onderweg had wel de plaats waar de koffie zou zijn wel duidelijker aangegeven mogen worden. Als dat de aangegeven koffiestop is geweest waar het kleine verplaatsbare koffiewagentje stond was het wel heel summier voor zoveel vrouwen, die allemaal uitkeken naar de koffie. Het broodje wat de vrouwen later kregen was lekker. Nogmaals de route was heel mooi. Maar door de regen en de wind heb ik (en vele vrouwen) er niet de heerlijke "fietsdag van Leontien" van kunnen maken. Persoonlijk heb ik veel mooiere en meer verzorgde fietsdagen van Leontien meegemaakt. Adri

Adri , 03 mei 2010
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?