Een routepijl is zo gemist...

Een routepijl is zo gemist...

Als de ‘racing ladies’ van Leontien geen koers op het programma hebben, doen ze graag mee aan de Ladies Ride. Onder aanvoering van Chantal Blaak, bijna een kind van de streek, reden zes meiden van Leontiens wielerploeg de route van 65 kilometer… en raakten ze even het spoor bijster.

Chantal begint al gelijk te lachen. “Waneer ik op kop fiets, gaat het dikwijls fout. Trainingsrondje met een paar ploeggenoten? Geheid dat we wel een keer verkeerd rijden, omdat ik niet goed oplet. Je kent dat wel, hè: zit je lekker te kletsen met een ander, en is de aandacht zo verslapt.”

Dat gebeurde dus vandaag ook. Ontspannen peddelend over de lange route richtte Chantal zich plotseling op. ‘Ik heb al even geen bordje meer gezien met een pijl’, meldde ze de rest – Monique van de Ree, Josien van Wingerden, Anne de Wildt, Andrea Bosman, Lucinda Brand en Nelleke Blaak, haar jongere zus. “Er kwam gelijk commentaar. Zij hadden dat bodrje natuurlijk wel opgemerkt, maar bleven mij gewoon volgen. Niet dat het iets uitmaakte; een paar minuten later kwamen we alweer op het parkoers van de Ladies Ride”, vertelt Chantal, die na afloop nog even op bezoek ging bij haar persoonlijke sponsor, het anti-aging centrum en schoonheidsinstituut Dorien.nl (foto).

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?