Reservefiets op het hoofd

Reservefiets op het hoofd

De Ladies Ride haalt het beste in je naar boven, dus ook op het gebied van creativiteit. Twee Brabantse zussen en een vriendin zochten het vertier in een sportieve decoratie op hun hoofd. Met dank aan Monballon uit Dongen...

 

Met een bouwwerk van gekleurde ballonnen op hun hoofd struinen Tonnie van der Aa en Joke Schatorjé de stands in de Expo Area af. Gezelligheid kent geen tijd en juist daarom vinden de zussen het leuk zich met iets speciaals te laten zien op Leontien Ladies Ride. “Op een bijzondere dag mag je best wat geks doen. En dat doen we dus met deze creatie. Vind je ’m niet grappig? Ja, zij – Joke wijst naar een derde vrouw – dat is Ans Witteveen, onze vriendin, heeft pech, want haar ballonnen zijn al geknald.”

Fietsjes met paarse banden, een roze frame en een witkleurig stuur dansen vrolijk mee op het ritme van de wandelpas waarmee het duo uit Dongen en Sprang-Capelle zich over het feestterrein beweegt. “Natúúrlijk houden we dat ding op ons hoofd, dit hoort erbij”, zegt Joke. “Daar heb je toch geen last van onder het fietsen”, vindt ook Tonnie. “We zijn gewend te fietsen: vorig jaar hebben we 650 kilometer in tien dagen afgelegd. Zadelpijn? Bendegek?”

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?