Levertijd / Ruilen / Retourneren

LEVERTIJD
Een bestelling in onze webshop wordt na ontvangst van betaling geleverd. Het streven is de volgende werkdag te leveren, maar onder voorbehoud, kunt u op 2 tot 3 werkdagen rekenen.
-Een betaling via iDEAL wordt direct uitgevoerd en de aankoop wordt snel opgestuurd.
-De doorlooptijd van een eenmalige machtiging neemt een aantal dagen in beslag en bij een eenmalige incasso kan de doorlooptijd 10 dagen zijn.  

RUILEN
U heeft na het doen van aankopen in de Leontien.nl webshop recht op een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd mits in 100% nieuwstaat, in de originele verpakking en compleet met de aangehechte kaartjes. U kunt eenvoudig het door u bestelde product terugsturen.

RETOURNEREN
Geef in een bijgevoegde brief het volgende aan:
- waarom u het product terugstuurt
- of u het wenst te ruilen of te laten crediteren
- indien u het product wilt ruilen voor een ander product uit de webshop, check dan eerst de voorraad op onze website en vermeld in uw brief het product en de gewenste maat.
- vergeet niet uw persoonsgegevens duidelijk te vermelden.

Retouradres:
Leontien.nl
Blauw-roodlaan 210
2718 SK Zoetermeer

VERZENDKOSTEN
Verzending is voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).  

GARANTIE / FOUTE LEVERING
Bij garantie of foutieve levering is verzending kosteloos. Verpakt u te allen tijde uw bestelling goed en degelijk om beschadigingen te voorkomen.  

Voor garantie en overige bepalingen verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden op onze site.

CADEAUKAARTEN
De cadeaukaarten hebben een geldigheid van 6 maanden. Na de verstreken periode zal de kortingscode niet meer geldig zijn op onze website.

 

 

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?