Schijnzwanger of volslank?

Schijnzwanger of volslank?

Ze schijnen berucht te zijn, de zusjes Liesbeth en Anne uit Empel en Rosmalen, vooral in carnavalstijd. Juist vanwege hun humorvolle uiterlijk. Maar waarom zouden ze hun vaste vermomming ook niet eens uit de kast halen voor de leukste vrouwenfietstocht van het jaar? Zo gedacht, zo gedaan. Het bleek, na een dag van de grootste lol, ook nog eens goed voor de prijs van ‘leukst verklede deelneemsters’…

 

Met moeder in hun kielzog, soms hoofdschuddend om de meligheid van haar dochters, laten Liesbeth Quispel en Anne Verstegen zich bepaald niet onbetuigd op het feestplein van de Ladies Ride. De pakken die ze dragen zijn kolderiek: roze pruiken, roze boa’s, een beigekleurig, volgepropt schuimrubberen bovenlijf dat doet vermoeden dat er sprake is van zwangerschap, een rokje van vitrage en lange wielerbroeken om het geheel af te maken. In het oog springend,dat zeker. Maar de praatjes die uit het spraakzame koppel rollen, mogen er ook zijn. Geen tel staan de ‘machines’ stil.

“Of we zwanger zijn? Ach, welnee, we willen juist de aandacht vragen voor de slanke lijn. Fietsen is toch fijn voor de lijn. Als we straks hier vertrekken, zijn we op het rustpunt in Heeswijk-Dinther vast al een kilo of zes, zeven kwijt. En voortdurend die vraag of we soms zwanger zijn, echt, dat is niet leuk”, klinkt het quasi-verontwaardigd. “We proberen juist zo gezond mogelijk te leven.” En om die woorden kracht bij te zetten, stappen Liesbeth en Anne kordaat op de wagen af waar er de lekkerste fruitsappen en –salades verkrijgbaar zijn. “Gezonder kun je niet zijn, hè? Waar is trouwens Leontien: die willen we ook wel even zien..”
 

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Ze zagen er prima uit. Alleen jammer dat ze wel heel erg 'solliciteerden' naar de prijs door de hele middag naast het podium te staan. En eerlijk blijven dames: de prijs was eerst voor iemand anders bedoeld, die waren al naar huis en jullie lieten wel erg jullie aanwezigheid horen/zien.

Ella, 23 september 2010

Berucht waren jullie al in Oeteldonk, nou in de weide omtrek. Leuk artikeltje. En ach die arme moeder van jullie....

inge, 22 september 2010

Superleuke outfit. Volgend jaar misschien samen synchroonzwemmen!!! Ook leuk.

Rian, 21 september 2010

ik wist dat jullie heel erg waren, maar zo. jullie hebben zoals altijd weer de aandacht of dat nu op je werk is, carnaval,of op de fiets. liesje hoe heb je het vol gehouden zoveel fiets je niet, hoeveel blaren op je bil. in ieder geval was de uitslag geweldig rust ze goed uit groetjes marian*************

marian*, 21 september 2010

Wat zagen ze er geweldig uit. complimenten Liesbeth, ik ben altijd scherp en nu herkende ik je niet. ben benieuwd met welke verrassing je volgend jaar komt. groetjes Elly (judo-mama, school-Kradolfer)

elly van Houtum, 21 september 2010

Topmeiden die Anne en Liesbeth! Knappe prestatie van die 2 hoogzwangere dames! Volgend jaar doen ze met buggy en een andere outfit! Je zult zien dat ze heel veel kilo's kwijt zijn geraakt!

mariken, 20 september 2010

Wat een leuk stukje!! Het was ook echt een fantastische dag, iedereen bedankt voor de ontzettende leuke en blije reacties op onze outfits!! Tot volgend jaar!! Anne en Liesbeth.

Anne en Liesbeth, 20 september 2010
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?