Samen op de Huishoudbeurs!

Samen op de Huishoudbeurs!

Deze hele week staan Electrolux en het team van Leontien Ladies Ride samen op de Huishoudbeurs! Electrolux is al enige tijd sponsor van Leontien en de Leontien Ladies Ride en wij zijn Electrolux dan ook erg dankbaar dat wij met Electrolux op deze gezellige beurs mogen staan.

Naast dat het team van Electrolux deze dagen informatie verschaft, geeft Electrolux elke dag een zeer milieu vriendelijke stofzuiger weg! Deze stofzuiger gebruikt de helft aan vermogen maar behoud zijn zuigkracht en bestaat maar liefst uit 80% gerecycled plastic. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is het invullen van een aantal gegevens en het beantwoorden van 4 vragen. Een kleine moeite voor een gratis stofzuiger!

Het team van Leontien Ladies Ride staat er dankzij Electrolux, zij geven maar liefst vier super mooie ErgoRapido stofzuigers van wederom Electrolux weg! Je hoeft hiervoor alleen maar je naam en e-mail adres in te vullen en wij doen de rest! Naast deze geweldige actie is dit team er ook om jullie te informeren over de Leontien Ladies Ride 2011. Dus heb je een vraag, stel het dan gerust! Wij zijn te vinden in hal 1, standnummer 448.

De Huishoudbeurs is van 12 t/m 20 februari 2011 in Amsterdam RAI.

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?