Nieuwe routes!

Nieuwe routes!

Het is mogelijk, Amsterdam, Rotterdam Alexander en ’s-Hertogenbosch opnieuw te ontdekken!

Het team van Leontien Ladies Ride heeft het afgelopen jaar goed naar jullie verbeterpunten geluisterd en heeft drie prachtige nieuwe routes uiteengezet. Dit was niet zo moeilijk, want het zijn schitterende steden om doorheen te fietsen. De route van ’s-Hertogenbosch is zo verandert dat we dit jaar niet meer door Boekel, de geboorte plaats van Leontien heen fietsen, maar niet getreurd want de nieuwe route van ‘s-Hertogenbosch zal jullie niet teleur stellen.    

Tijdens de Ladies Ride in Amsterdam fietst de lange route (69 km) langs het kopje van Bloemendaal, vanaf Bloemendaal is dit schitterende park 1.6 km lang. Allebei de routes, dus zowel de korte (35km) als de lange komen langs het nieuwe SugarCity. SugarCity is als gebied historisch zeer waardevol en geldt als uniek industrieel erfgoed. Twee bijzondere objecten zijn het Gemeenlandshuis ‘Swanenburg’ (1645), de eerste bebouwing van Halfweg, en het gegroeide complex van de Suikerunie. Niet alleen natuur maar ook een stukje historie zit er in de nieuwe route van Amsterdam. 

Tijdens de route van Rotterdam Alexander fiets je door het vernieuwde park Zestienhoven, een park dat jou het gevoel geeft dat je ver van de stad bent, maar slechts 10 minuten bent verwijderd van het centrum van Rotterdam. Naast dat er dit jaar nieuwe routes zijn, zijn er nog een aantal onderdelen veranderd. Dit jaar is er namelijk één gezamenlijk rustpunt waar zowel de lange als de korte route bij elkaar komen om te genieten van de omgeving als een geheel verzorgde lunch. Ook krijg je dit jaar je goody bag achteraf, zodat je niet de gehele route met extra bagage hoeft te fietsen.  

Dus trouwe en nieuwe deelmeesters van Leontien Ladies Ride, het is weer een compleet nieuwe ervaring! Dus schrijf je snel in! Dit kan door op de website op ‘’inschrijven’’ de klikken.

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?