Terugblik Rotterdam Alexander

Terugblik Rotterdam Alexander

Een Leontien Ladies Ride uit duizenden. Een swingende massa van bijna 5000 vrouwen zette vanmiddag het strand van Nesselande in lichterlaaie van enthousiasme. “Dit zijn de dagen die wij ons als organisatie wensen”, zei een stralende Leontien. “Fietsen door een prachtomgeving en bij zomerse temperaturen. Meer heb je toch niet nodig?”

 

Wat een feest, wat een gezelligheid! Rotterdam Prins Alexander is een vaste pleisterplaats van onze Ladies Rides. Denken we terug aan vorige edities, dan zien we weer wolken overdrijven, buien naar beneden storten en soms rukwinden die tenten en parasols wegblazen. Vandaag telt het verleden niet meer! Dit was genieten met een grote G!
En wat wordt dat peddelen door het groen van groot-Rotterdam dan een heerlijkheid. 35, 65 kilometer; in mijn beleving doen afstanden er niet meer toe. Je trapt ze weg zonder dat je er erg in hebt. Ik geloof dat deze Ladies Ride met stip mijn persoonlijke top-3 van geslaagde evenementen binnen stormt….

Wat wil je nog meer? Ik heb de vraag niet eens gesteld aan de meiden die ik onderweg ben tegengekomen. Alle gezichten vertelden hetzelfde. Hier stap je met z’n allen voor op de fiets. Nou ja, en ook wel een beetje voor wat er zich hier aan het water afspeelt. Met dit zomerse weer kun je geen betere locatie hebben dan Nesselande.


Mijn goede gevoel begon eigenlijk vanmorgen al, toen ik in ons startdorp arriveerde. De zon hield zich nog verborgen, maar bij het zien van dat lange lint dat via de Sicilieboulevard de polder achter Nesselande introk, werd het bij me van binnen al warm. En het ging maar door, ik geloof dat ik anderhalf uur mensen heb staan uitzwaaien. Die menigte ontmoette ik opnieuw op de rustplek bij wielervereniging Ahoy. Ik weet zeker dat er in de fietsenstalling nog nooit zoveel fietsen tegelijk hebben gestaan als vandaag. En dan zie je ook wat een lekker zonnetje doet met iedereen. Het dweilorkest, altijd goed voor fantastische meezingers, bleek een schot in de roos. Waar het gezellig is, is het lastig vertrekken, nietwaar?


Ik heb een keigave dag achter de rug. Voor zover ik het heb kunnen nagaan, is alles redelijk op rolletjes verlopen. Als dat het geval is, komt dat meestal doordat iedereen de aanwijzingen en regels van de Ladies Ride goed opvolgt. Dat is dus een compliment aan jullie, alle deelnemers aan Leontien Ladies Ride. Rotterdam Alexander kan weer een jaar nagenieten van een dolle boel. En dat vanwege een ‘groepje’ fietsende vrouwen. Nee serieus, jullie waren weer geweldig. Op naar de volgende editie!

 

Liefs,
Leontien

 

 

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Beste dames, Allemaal hartelijk dank voor jullie leuke reacties en natuurlijk ook voor jullie tips en kritische noten! We doen steeds ons uiterste best om samen met ons vaste team, de vrijwilligers, sponsors en partners er een topevenement van te maken, om te blijven vernieuwen en om het iedereen naar hun zin te maken. Het doet ons goed om te horen en lezen dat dat voor de meeste mensen is gelukt! Maar ook waar we niet iedereen blij hebben kunnen maken is voor ons belangrijk om te weten. Dus nogmaals bedankt en vol positieve energie naar de volgende ladies rides!

Leontien & Organisatie, 05 juli 2011

Ik heb alle ladiesrides in Rotterdam gefietst en ook en paar maal in Zwolle, Amsterdam en Den bosch. Ook deze keer in Rotterdam, prachtige omgeving. Maar wel degelijk veel stoppen, vooral in Rotterdam Noord, Kleiwegomgeving.Veel oude sponsors weg, een aantal nieuwe terug. Dat merk je in de voorzieningen. Weinig drinken onderweg. De lunch zeer karig. En ja, natuurlijk fietsen we voor de opbrengst voor het goede doel( althans een deel van de opbrengst), maar daarom mag je wel kritiekpunten hebben. En om dan voor zeikerds te worden uitgemaakt door sommige vrouwen in hun reactie, niet sjiek. Het was veel minder dan anders en daar hoef je niet schijnheilig over te doen. Dat doet niets af aan de sfeer en de fietsomgeving. Ik fiets de volgende keer ook weer mee, maar zal wel mijn eigen proviand meenemen. De waarschuwing bij de start om voldoende te drinken was zinloos, want er waren te weinig voorzieningen onderweg. Gelukkig had ik een bidon bij me.

susan, 03 juli 2011

Zondag was fantastisch!! De route echt super! Tja en het weer was ook niet echt vervelend... Nu liep voor mij de dag door een combinatie van factoren iets anders af dan de bedoeling was, maar dat is allemaal goed gekomen. Heel erg bedankt voor de bloemen, super super attent!! Tot in Den Bosch en volgend jaar natuurlijk ook weer Rotterdam!!!

Petra van Ostaijen, 01 juli 2011

Hoi Leontien & Co, het is zondag een hele leuke dag geweest. De route was mooi, zeker zo langs het water. De eerste bochten waren wat stroef doordat we met een hele grote groep startten, de luxe groep ging veel gedoseerder van start dan de gewone 35km. De verkeersregelaars waren TOPPIE, lunch was ook voldoende hoor; je kan toch zelf ook wat extra eten en drinken meenemen jongens?! De rit na de lunch ging veel vlotter en klein stukje afgesneden door opstopping voor een spoor oid. Daar boften we met de kennis van een vrouw die bekend was in dat gebiedje. Ijsje van de Italiaan was perfect zo voor die enge brug, haha. Misschien volgend jaar weer. Ga zo door!!

Lian en Corrie, 30 juni 2011

hoi leontien ik deed voor de tweede keer mee nu met een kennis leni en wij hebben een heerlijke dag gehad .goed verzorgt niets op aan te merken en het weer werkte ook mee.volgend jaar zijn we weer van de party.groetjes van nel en leni

nel van den heuvel, 30 juni 2011

Na de nodige dagen toch besloten om ook een reactie achter te laten.Want dat ik een gezellige dag gehad heb,dat staat vast.Maar als ik vergelijk met vorig jaar...dan was de tocht ...de file....de verkeersregelaars die ik in het begin miste....en zo weet ik nog meer op te noemen,toch minder.En ik vind dat toch jammer.Ik heb die leuke dag gehad omdat ik samen met mijn 2 collegaas fietste,de korte tocht was echt niet super goed in elkaar gezet.En dat viel tegen,en niet alleen bij ons.En ja ik weet wel dat we reden voor het goede doel,maar dan mogen we toch gewoon eerlijk zeggen wat de verbeterpunten zijn!!Gewoon,vrouwen onder elkaar,ik vind het jammer als dat niet kan. En ja....ondanks alles ben ik ( zijn wij ) er gewoon weer bij volgend jaar!

Ineke Pors, 30 juni 2011

Mijn schoondochter bedacht dit jaar een leuk kado voor haar moeder en mij: deelname aan de Leontien Ladies Ride. Het was een geweldig idee en we hadden een geweldige dag. Wel moesten we de 69 km rijden, maar dat hebben we met plezier gedaan. Tot volgend jaar en wellicht is dit een tip voor anderen. Joke

Joke, 30 juni 2011

het was een prachtige rit ben niet bekend in de regio en was erg verrast door al het groen en water, heb de 65 gefietst die helaas wat langer werd door dat de terug weg naar het parkeerterrein erg onduidelijk was aangegeven misschien kan dat volgende keer wat beter . Verder prima dag

sandra, 30 juni 2011

hoi Leontien wij mijn dochters en ik hadden onze moeder en dochters dag niet beter kunnen vieren dan met de ladiesride mee te doen. een mooie dag en een goed doel. en petje af voor de organisatie in onze familie en kennissenkring hebben wij te maken ( gehad ) met deze vervelende ziekte en of dat het borstkanker of ander kanker is en daarbij je dierbare moet verliezen dan doet het je goed dat zoveel mensen daar toch bij stil staan

elly Mostert, 30 juni 2011

Hallo Leontien Ik wil je even laten weten dat wij het wel naar onze zin hebben gehad.Ik lees in de reacties dat iemand zegt we betalen genoeg? volgens mij vergeten ze dat we voor een zeer goed doel fietsen, dat alles wat erbij is mooi meegenomen is. Wij zijn er in ieder geval weer bij volgend jaar groetjes stien

Stien van Schouwen, 30 juni 2011

Jammer dat er een paar negatieve reacties bij waren.. Je weet dat als je gaat fietsen met een paar duizend vrouwen er wel eens een opstopping is. Waar praat je dan over. We hebben nergens echt stil gestaan en als dat wel het geval zou zijn kun je met je buurvrouw een gezellig praatje aanknopen.Ik fiets alleen maar heb me geen moment alleen gevoeld. Dan de lunch, prima, heerlijke broodjes en genoeg te drinken. Als je een eigen fietstocht gaat maken neem je toch zeker altijd genoeg te drinken mee !!! Ik ben niets te kort gekomen en bij terug komst kreeg ik nog een halve liter optimel in mijn handen gedrukt. Lieve mensen, waar hebben we het dan over. Ga dan zelf in de organisatie zitten als je denkt dat je het beter weet.!!! Het was echt mijn dagje uit en ik heb er voor de volle honderd procent van genoten. Leontien ontzettend bedankt en tot September.!!! Rineke

Rineke, 29 juni 2011

Alweer voor de 4e keer meegedaan in Rotterdam, de laatste 3x in mijn uppie. Maar zo voelt het niet! De route was fantastisch, beste ooit. Na de start de hoek om en in een bad van parfum duiken van alle natuur die in bloei staat. Ook mijn huurfiets was dit jaar grandioos. En voor de kritische dames hier: het is sinds een jaar niet zo goed in Nederland, Europa en de Wereld. Alles is een beetje minder. Ik had ontbijtkoek en krentenbollen zelf meegenomen, oh en 2 bananen. NIET nodig gehad. Of zou dat liggen aan het bescheiden italiaans schep ijsje aan de Rotte, 5 km voor de finish? Die man kan gelijk 3 maanden op vakantie, hahhaa! Leontien... het was toppie!! Ga zo door! Volgend jaar mijn 5e keer. (Schep-)ijs en weder dienende ben ik er wéér bij.

assie, 29 juni 2011

Waren van plan om de 69 km te gaan fietsen helaas kreeg ik vlakbij het rustpunt(die was al bij 20 km) een lekke band .Daar werden we van het kastje naar de muur gestuurd(was maar 1 man en die had niet eens een fietspomp bij zich)Fiest Ned gebeld die meneer zat aan de anderekant van het land en zou een monteur bellen,werden terug gebeld door een monteur met de mededeling dat als de tomtom zijn werk zou doen hij binnen 10!!minuten er was! Uit eindelijk na 5 !!!!kwartier de band geplakt!En die monteur moet nu nog komen.Snel weer op weggegaan en toch besloten om de lange rout te doen. Helaas op het kruispunt in Moerkapelle ging het mis,na een lelijke val met veel bloed de medische hulp gebeld(duurde wel lang moesten steeds opnieuw uitleggen waar het was .Uiteindelijk kwam er een verkeersregelaar,die echt heel vriendelijk was maar niks voor ons kon doen.Een 2e keer gebeld om dat het niet echt goed ging(degene van de val viel flauw!)Uiteindelijk kwam er medische hulp,vriendelijk,heeft de wond verbonden en toen konden we weer op pad.Hebben een stuk afgesneden omdat het wel al laat was en we toch wel geschokken waren.Al met al toch nog een leuke dag al moesten we op de hulpdiensten wel lang wachten.Lunch was niet te vergelijken met vorig jaar en ook waren er veel opstoppingen onderweg.ook wij doen volgend jaar toch gewoon weer mee!

Sylvia Otten, 29 juni 2011

Jammer genoeg zijn wij niet de enigen die moeten constateren dat de innerlijke verzorging vergeleken met andere jaren karig was, ook geen koffie- en theerustpunt. Ook waren er teveel opstoppingen, misschien volgend jaar weer door het Groene Hart met aanwijzingen hoever het rustpunt nog rijden is. De groep "ik ben niet te stoppen".

Marianne, 29 juni 2011

Een vriendin had vorig jaar al meegedaan en vroeg of ik dit jaar ook mee wilde. Dat leek me wel wat. Een week voor de ride vroeg ze of ik niet op de racefiets wilde gaan, ze had er nog wel een over. Hmmm, tja, leuk, maar ik had nog nooit op een racefiets gezeten. Op de dinsdag ervoor dus maar een rondje geprobeerd en dat ging prima, dus zondag op de racefiets de 69 km gedaan. Het was heerlijk. Ik was wel blij dat we als eersten konden starten en de 'snelle' groep niet zo heel groot was. Op het begin na, konden we prima doorrijden. De lunchstop kwam wel wat vroeg, we waren net een uurtje onderweg. Daarna geen officiële stops meer. We snappen het wel, het gros start wat later en komt weer rond lunchtijd aan. Al en met al een leuke sportieve dag en prima geregeld allemaal!

Bianca, 29 juni 2011

Hoi Leontien (en organisatie), Ik heb pas sinds 6 weken een racefiets en toen ik van de LLR hoorde was ik gelijk enthousiast. Omdat ik nog nooit 69 km had gefietst besloot ik om de 35 km route te kiezen. Ik had er alleen nooit aan gedacht dat ik de enige wielrenner zou zijn die deze route zou kiezen, ik heb de laatste 15 km alleen gefietst! Was toch wel spannend of ik alle bordjes zou zien.. En toen ik terugkwam was de organisatie nog bezig met de finish opbouwen. Dat was mijn enige mini-minpuntje. Verder heb ik een hele leuke dag gehad en vond ik (in tegenstelling tot sommige andere reacties) de lunch prima geregeld. 18 september doe ik sowieso weer mee, en dan 69 km! Misschien ook nog wel de Xtra Strong als ik dan zo ver ben. Leontien en organisatie, bedankt voor alles!

Sanne, 29 juni 2011

Ik heb de onderstaande reacties is zitten lezen. Waar mensen over vallen van het eten,naar mijn gevoel fietste wij toch voor een goed doel? En als je als sponser krijgt die dit op zijn manier doet,dan kunnen jullie als organisatie hier niks aan doen. Als ik dan zie dat je na afloop een beker optimelk krijg en nog salade kunt eten,(waar trouwens ook mannen van deden eten )mag je naar mijn idee niet mopperen. Maar dat is dan ookmaar mijn mening,en de anderen kunnen hierdan ook hun mening over geven. MAAR VERGEET NIET WAAR WIJ VOOR FIETSEN. Heb genoten van de mooie tocht,en kom volgend jaar weer mee doen.

Maria, 29 juni 2011

Hallo Leontien, Met schoonzus en dochter een prima dag gehad. De route was inderdaad nieuw, maar met nog al wat hindernissen onderweg, waardoor het af en toe meer op een ladieswalk ging lijken, want de groep die 11.30 als starttijd had ging ten eerste veel later en dan ook nog vlak na elkaar weg. Deze volgens mij laatste en erg grote groep bleef voor een groot deel van de weg erg achter elkaar zitten en dat fietst niet lekker. Ook de hekjes op de terugweg waren een crime en zorgden voor een zeer grote sliert lopende fietsers. Landschappelijk gezien was het inderdaad een mooie route. Wat betreft de lunch, die was vorig jaar beduidend beter. Organiseren voor zo'n grote groep valt niet mee. De verkeersregelaars deden erg hun best en alles is waarschijnlijk voor een groot deel vrijwilligerswerk. Daarom toch pluim op de hoed en volgend jaar doen we opnieuw mee.

Ria Rijsbergen, 29 juni 2011

Het was zwaar 70km, maar wel een super dag gehad. Wat is het toch een feest zo met de meiden onder elkaar. Volgende jaar ben ik er weer bij

Corrina, 29 juni 2011

Het was een leuke rit, een leuke nieuwe route 69 km en het weer was top! Alleen de verzorging van de innerlijke mens wordt met de jaren kariger en minder lekker (terwijl er genoeg gesponserd wordt en genoeg inschrijfgeld betaald wordt) De eerste en enige stop was ook niet zo best gepland (qua lokatie misschien wel maar niet qua afstand) Desalniettemin fiets ik volgend jaar gewoon weer mee hoor! (In de hoop dat het beter wordt!!!!)

Bassie, 28 juni 2011

Super dag gehad met 3 vriendinnen. De afsluiter was helemaal geweldig! Ik heb gewonnen met de montego wedstrijd!!! Kijk dat verwacht je niet he! Geweldig! Nu nog even afwachten hoe dit in zijn werk gaat..... Jaq, Peet en Caroline, Volgend jaar weer? Groetjes Ingeborg de Bruin - Tinte

Ingeborg de Bruin, 28 juni 2011

Hoi Leontien , Bedankt voor de super leuke dag gisteren. Ik deed voor het eerst mee en vond het fantastisch. Ik heb de 69 km gefietst en ben blij dat ik dat heb gedaan. Jaren in Berkel en Rotterdam gewoond en nu in Waddinxveen we hebben ze alle drie doorgereden super. Kritiek heb ik zeker niet ik vond het in een woord fantastisch. Ik zit te twijfelen om mee naar Limburg te gaan maar voelde gisteren goed me knie dus nog een twijfel. Organiseer maar veel van deze ritten want doe graag mee . Misschien ook leuk om een gezinsrit te organiseren me vriend heeft een stukje mee gefietst en me bij de finish op gewacht. Doordat ik zo enthousiast was gaan we deze rit ook samen fietsen. Bedankt voor deze mooie dag

Astrid Broersen, 28 juni 2011

Superleuke dag gehad. Hulde aan de organisatie en ook aan de twee verkeersregelaars op het punt Middelweg in Gouda, bij de spoorwegovergang. Vlak voor dit punt kreeg ik een lekke band en deze twee heren belden voor mij de hulpbus en hielden me diverse malen op de hoogte van het tijdstip waarop de bus vermoedelijk zou arriveren. Ondertussen kreeg ik het aanbod van een puzzelboekje en zoveelkauwgom als ik wilde om het wachten te veraangenamen. Toen de bus uiteindelijk even verderop aankwam, rende de jongere verkeersregelaar er achteraan om 'm mijn kant op te sturen. Wat een service he? They really made my day.

Astrid Dol, 28 juni 2011

gisteren samen met mijn dochter en buur vrouw met dochter voor het eerst meegereden. het was super en voor de organisatie petje af ga er maar aan staan 5000 vrouwen het naar de zin maken.op naar volgend jaar ga zeker weer mee leontien bedankt je bent een kanjer

nel verhoeve, 27 juni 2011

Gisteren samen met mijn zus voor het eerst meegereden met de Ladies Ride. Er waren idd. een paar min puntjes, zoals het verre parkeren als je dan nog lopend naar de start moet komen, later zagen we dat er in de buurt plek zat was, dus dat weten we alvast voor volgend jaar. De 35Km vonden we eigenlijk te kort (maar de 69 te lang) is het een idee om ipv 35Km een route van 45Km te maken? De lunch vond ik prima, genoeg te eten en te drinken (want je kunt zelf ook nog wel wat meenemen). De toiletten waren netjes (wij waren wel al vroeg gestart...) We hoefden nergens lang te wachten. En we hebben eens heerlijk lang op de fiets bijgekletst. Ook super dat het weer goed was, niet te warm, weinig wind. De huurfietsen reden ook goed. Dus organisatie bedankt en tot volgend jaar. (we gaan wel in training voor de lange route, dan kunnen we nog langer kletsen).

Petra, 27 juni 2011

Voor de hele organisatie mijn petje af!! Aafje Brand je bent een kanjer!! 35 km op je ligfiets!! Je wielervriendin met de rode lantaarn.

Ineke van Leest, 27 juni 2011

hallo, leontien en organisatie. Hele leuke dag gehad samen met wielervriendin met haar mandje beker-bloemen en de roode lantaarn veel leuke reacties gehoord ,mooi weer dit kwam goed uit want ik ben namelijk een mooi weer fietser,af en toe wat moeite met de bruggen vooral de laatste, ik op mijn ligdriewieler had daar serieus problomen mee maar staan daar half verwegen het aanloop weggetje 2 schatten van mannen die al riepen zullen we je even duwen,dat niet afgeslagen anders had ik zeker niet boven gekomen,nogmaals bedankt mannen, MIjn goeie been ging al wat overbelasting vertonen, wat ik ook fijn vond dat er heel wat dames mij bemoedigend toeriepen en dat ik het goedeed,zelfs werdt ik nog aangesprokenop het plein door iemand die mij voor bij gereden was en eigenlijk vond dat ze bij die steile brug had moeten wachten om mij naar boven te helpen. Ik wil een ieder bedanken voor de aanmoediging die ik kreeg van jullie, dit was voor mij weer een hoogte punt die ik behaald heb,ben hier super trots op dit had ik 7jaar geleden niet verwacht zat toen in een rolstoel, eigenlijk heb ik 35 k.m. gereden met 1 been.

aafjebrand, 27 juni 2011

hoy leontien, het was een superdagje fietsen genoeg stops onderweg voor een bakkie moet je wel zelf betalen moet kunnen denk ik ben het eens met een vorige reactie je kan het niet iedereen naar de zin maken.mijn leus is dan ook niet klagen maar dragen en fietsen tot in den bosch!!!!!!!!

violet de vries, 27 juni 2011

hey leontien en organisatie en vrijwilliggers, het was fantastisch , top, super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! volgend jaar zeker weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en ja iedereen tevreden stellen ja leontien dat lukt niet, raszeikerds hou je er altijd bij !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lilian, 27 juni 2011

Een mooie tocht, maar jammer dat de hele groep tegelijk moest starten. Dit veroorzaakte enorme opstoppingen. ook jammer dat het fietspad langs de rotte niet aan onze kant was afgezet voor tegenliggend verkeer. herhaaldelijk boze wielrenners tegengekomen. Aan twee kanten is er een fietspad; dus wat let het om tussen 11-12.30 uur ons fietspad af te zetten voor andere renners. het stuk langs de snelweg op de hobbelige stenen, was vervelend voor mensen met een pijnlijke rug...en ook niet prettig om langs een drukke autoweg te fietsen. De lunch was veel te pover..jammer! Lof voor alle verkeersregelaars; zij deden fantastisch werk. Maar doorgaan leontien....jij krijgt het toch maar weer voor elkaar!

annelies kuijpers, 27 juni 2011

Hallo Leontien, Samen met mijn schoonzus en vriendin hebben we voor het eerst meegereden met jouw Ladies Ride. Een geweldig leuke ervaring! Jammer dat ik 3 km voor de finish hard onderuit ging (nam een vriendin in mijn val mee...) Mijn dank gaat uit naar de dames die mij te hulp schoten en de onbekende motorrijder die meteen contact opnam met de hulpdiensten. Groetjes van Hanny

Hanny, 27 juni 2011

Leuke dag gehad met uiteindelijk een zonnetje bij binnenkomst, heerlijk fietsweer! Mooie startlocatie en de route was prachtig, veel langs het water. Een stukje 'echt' Rotterdam (iets herkenbaars in de stad zoals de Boompjes voorheen) zou toch ook wel leuk zijn. Jammer dat we bij de start met zoveel tegelijk wegmoesten, voorheen werd dat wel met tussenpozen gedaan. De doorstroom was hierdoor niet optimaal waardoor we heel lang maar hooguit 12km/u konden fietsen. Ook lastig de opstoppingen bij oversteekpunten en een keer een bruggetje wat niet te fietsen was. Zeker lastig voor oudere dames met een zware elektrische fiets! Lunch was ook wat karig, had ik me juist zo op verheugd! Maar goed, leuke dag gehad hoor!

Evelien, 27 juni 2011

Leuke rit gereden, leuke omgeving met veel te zien. Prima sfeer, maar wel jammer dat er geen koffie/theepauze was (met vorig jaar HEERLIJKE MUFFINS), dus erg uitgekeken naar de goede en lekkere lunch van vorig jaar, maar toen kwam de tegenvaller, wat een droge kost was dat!! En ook een beetje weinig te drinken, of een beetje fruit? Zie het als opbouwende kritiek voor volgend jaar :-))

sonja, 27 juni 2011

jammer beste organisatie dat na al die jaren ervaring die jullie hebben !! er een meelballenlunch werd aangeboden!!! niet te eten en niets hartigs

kirsten, 27 juni 2011

Beste Ladiesride, Dit was mijn eerste ladiesride, veel van verwacht. Want ik had er hele goede berichten over gehoord: leuke relaxte stops met koffie en banken, een overheerlijke lunch om even bij te komen. Dit bleek dit jaar heel anders te zijn. Maar 1 stop, een karige lunch en weinig zitplekken. Jammer!! Ook waren er constant opstoppingen. Lekker doorfietsen zat er helaas niet altijd in. Ik vond het een leuke dag, maar niet zo heel erg verzorgd! Zeker niet zoals de andere keren (volgens kenissen, familie). Groet

Rosanne, 27 juni 2011

Hoi, Na een aantal jaren al in den Bosch te hebben meegefietst nu een keer in de buurt met een meiden die voor de eerste keer meededen, had hun gezegd dat je eigenlijk niets mee hoeft te nemen aan eten en drinken want je wordt goed verwend, maar helaas de lunch was niet zoals in de Bosch, die heerlijke sandwiches en fruit heb ik gemist. Het was allemaal wat karig, in vergelijking met Den Bosch, De route was leuk maar veel verkeersopstoppingen dat is vervelend dat je niet lekker kunt doorfietsen. Misschien een leer voor volgend jaar. Ook de fietsverhuur was bij de start, dit is in den Bosch bij het transferium , hadden nu ook gedacht dat de verhuur wat dichter bij het industriegebied zou zijn waar aangeraden werd om te parkeren. Op naar den Bosch in september, het blijft een gezellig evenement

Marjan, 27 juni 2011

2 weken geleden m'n laatste chemo tegen borstkanker gehad en gisteren de 35 kilometer uit gefietst! Ik vond het helemaal top!

Diana, 27 juni 2011

Hoi Leontien, Voor mij en mijn vriendinnen de eerste keer . Geweldige dag en wat een sfeer!!! Vrouwen met elkaar kunnen een geweldig feestje bouwen en wat een saamhorigheidsgevoel. We hadden wel wat harder willen fietsen wat helaas niet altijd kon door de drukte maar wie maakt zich daar druk om? Het gaat om de sfeer en het gevoel lekker met elkaar bezig te zijn. En..we staan super leuk met je op de foto. Volgend jaar zijn we weer van de partij.

Janine Claassens, 27 juni 2011

Hey Leontien en organisatie, Wil jullie bedanken voor de super gave, gezellige, te gekke dag!!!!!!! We hebben weer genoten!!!!! De route was leuk!!!! Organisatie bedankt maar weer!!!! Jullie zijn een geweldig team en elk jaar zie je de kleine probleempjes die er op zo'n dag kunnen voorkomen toch weer verbeterd worden!!!!! Super trots op mijn dochter en mezelf en ook op jullie als organisatie. Tot volgend jaar!!!!!!!!!

Linda Risakotta, 27 juni 2011

De tocht en de route en het weer waren geweldig. Ook de sfeer was super, alleen een beetje jammer van de lunch, de bruine bol was werkelijk vreselijk en de rest wat karig, vorig jaar waren er ijsjes, haringen, fruit, tomaatjes, water en heerlijke sandwiches, waar we dan ook erg naar uitkeken, dan was het toch wel even een kater. Misschien volgend jaar weer beter??

petra, 27 juni 2011

Leontien, De route was fantastisch, alleen de lunch kwam al na 20 km. fietsen. Deze was ook niet zo als andere jaren. Vervolgens hebben we weer bijna 50 km moeten fietsen om een appeltje te krijgen. Onderweg niemand tegengekomen met water of fruit (zoals voorgaande jaren wel het geval was). Dit is jammer, de volgende keer beter.

Hennie, 27 juni 2011

Dit was de allermooiste!!!

Bianca , 27 juni 2011

Hoi Leontien, Samen met mijn zus de 69 km. gefietst, het was een fantastische dag,mooie route en heerlijk fietsweer. Wij hadden wel een minpuntje, want de lunch kregen wij al na 20 km. en ik hoorde van meer fietsers dat ze dat snel vonden, want daarna de 49 km. die wij nog moesten gaan zagen wij geen rustpunt meer.

Jeanine Spruit, 27 juni 2011

Leuke dag gehad onder elkaar. Alleen jammer dat bijna niemand de 'Wave' met ons (MANDY, LISETTE & TANIA!!!) wilde doen.... ;-) De route is wel eens beter geweest; veel stoppen onderweg, oversteken, opstoppingen, tegenliggend verkeer. Het lunchpakket viel ook wat tegen; 2 nieuwe deelneemsters lekker gemaakt met sandwiches, maar dat was dit jaar helaas niet het geval! Toch wat verbeterpuntjes voor volgend jaar, maar we hebben zeker en hele, gezellige dag gehad!!!

Tania, 27 juni 2011

LEONTIEN, T WAS WEDEROM GEWELDIG, GEZELLIG GEKLETST MET JE, EN OP DE FIETS WEER NAAR VLAARDINGEN GEREDEN, TOPDAG. JOKE (VAN DE COSMOPOLITAINFIETS)

joke ' s Vlaardingen, 27 juni 2011

we hebben een super dag gehad . we vonden dit jaar de route tegen vallen met veel wachten om over te steken dat was voorgaande jaren veel beter. het lunchpakketje viel een beetje tegen . maar dat kon de pret niet drukken het was super goed georganiseerd .

patricia, 27 juni 2011

Ik vond het echt super, Wat fantastische dag was het, en wat een gezellige dag volgend jaar ga ik weer meedoen alleen dan met de snelle groep. Groetjes Joyce

Joyce Severin, 27 juni 2011

We hebben wederom een FANTASTISCHE dag gehad met voor de verandering eens geen regen en wind maar gewoon heerlijk weer. Het was ook weer super georganiseerd met alleen een minpuntje voor de lunch ! Die sloeg nergens op, een droog bruin broodje met een kloddertje gesmolten kaas ? Een krentenbol, eierkoek en sultana ? Dát was de voorgaande jaren wel anders, toen hadden we altijd heerlijke sandwiches, fruit, een ijsje. En nu ? een droog lunchpakketje, geen fruit en geen ijsje. Jammer want verder was het echt een super dag ! Ook de route was erg gezellig !

Karen, 27 juni 2011

Met 10 vrouwen gisteren gefietst.Voor sommige van ons de 4e keer en voor andere de 1e keer. Fantastisch genoten van de route en het prachtige weer. Heerlijk na alle keren regen en verzopen te zijn geweest vorig jaar in Amsterdam. Tot in Den Bosch.

monique, 27 juni 2011

Leontien Wat een superdag hebben wij gehad vandaag wij waren met z;n zessen en fietste voor het eerst mee. Ook een compliment voor de geweldige organisatie!!!! Gr en zeker volgend jaar weer.

ank slaman, 26 juni 2011

Leontien wat een geweldige dag hebben wij gehad vandaag wij fietsten met z;n zessen voor het eerst mee maar geweldig was het. Ook nog een compliment voor de organiesatie in een woord super. Zeker weten dat we volgend weer mee fietsen. Gr van zes fietsmeiden.

ank slaman, 26 juni 2011

Superdag, complimenten voor de uitstekende organisatie !! Leuk dat er een andere route was. Tot volgend jaar !!!

loes beun, 26 juni 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?