Foto's Rotterdam Alexander online

Foto's Rotterdam Alexander online

De kleurrijke plaatjes staan weer online! Een zonnige Leontien Ladies Ride leverde weer leuke beelden op.

Nog even nagenieten? Bekijk dan even het fotoverslag van de Ladies Ride Rotterdam Alexander 2011!

Fotoverslag op Leontien.nl

Wil jij je ook graag terug zien samen met je vriendinnen, collega’s en/of dochter?
Bekijk dan de foto's van Wielerfoto.nl. Je kan je ze bekijken en bestellen!

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

De fietstocht was gezellig, helemaal toen ik ook nog een prijs won van monteo fietsen. Zo,n kik! Jammer dat we nu bijna 2 maanden verder zijn. Geen bon van v.d valk. Winnen is 1 ding maar om je prijs te moeten smeken? Jammer hoor. Dan toch een domper.

Ingeborg de bruin, 29 augustus 2011

Kies eens voor een andere locatie dwz vertrek vanaf Ahoy en dan fietsen richting Hoeksche Waard/De Oude Maas etc. Het kiezen van een andere locatie geeft weer andere inspiratie-mogelijkheden. Succes met de oorbereiding van 2011.

lidaschenk, 15 augustus 2011

Voor de 3e keer meegedaan. De eerste editie was in alle opzichten ook de leukste editie. De laatste (2011) was de minste: te veel afstapmomenten; konden daardoor niet lekker doorfietsen. Fietsen rond de Rottemeren kan prima zijn, maar deze route was niet goed uitgekozen. Jammer, maar helaas. Verder weinig (gezellige !) stops onderweg ook jammer. ondanks de 'kritiek' blijven wij zeker meefietsen en hopen dat er iets meegedaan wordt. Veel succes in Den Bosch en op naar 2012! sportieve groet,

Paula Schenk, 14 augustus 2011

Ik vond de route dit jaar minder prettig. Veel lopen en stoppen. Ook de lunch iets kariger. Daarentegen waren de T-shirts van dit jaar mooier en zitten lekker!

Bianca, 07 juli 2011

Hoi het was weer super in Rotterdam! Wij deden dit jaar mee met 12 vrouwen van 16 tot 60! Alleen op de lange afstand is het wel minder gezellig hoor, we kregen al heel snel onze lunch (die wel erg droog was) en daarna was er niks meer. Geen koffie pauze of plas mogelijheden, dat was vorig jaar in Den bosch wel beter geregeld.

Gaby, 05 juli 2011

Wij hebben het met z'n vieren prima naar ons zin gehad! Na vorig jaar een zeer natte ladiesride in Amsterdam was dit weer natuurlijk fantastisch....We wisten niet dat het in de omgeving van Rotterdam zo mooi is.... Het was een hele leuke dag en goed georganiseerd! :) Volgend jaar doen we zeker weer mee misschien dan weer ergens anders...

Jolanda, 03 juli 2011

beste leontien super dag gehad kon niet beter maar wat mij verbaasde dat er niets terug tezien was maandag in het rotterdamsdagblad en ook niet op tv ook niet tvrijnmond die wisten er van af want vrijdag heb ik je nog gehoord zo jammer dan kunnen buiten staanders ook is zien wat jij voor het goede doel doet groetjes

nel verhoeve, 30 juni 2011

Beste Alexandra, Wij van de Wolky shop hebben appels uitgedeeld en op dit punt ook foto's en video's gemaakt. Zowel op de heen als terugreis. Al deze foto's zijn te bekijken en gratis te downloaden op http://ladiesride.wolkyshop.com

De Wolky Shop, 30 juni 2011

Ik weet dat Sportfoto.nl ook foto's heeft gemaakt, deze zijn echter nog niet op hun website geplaatst. Wel die van Amsterdam dit jaar en Rotterdam 2010.

assie, 29 juni 2011

Leuke fotos!! Ik mis alleen heel veel fotos van de snelle starters en bij het punt dat je een appel kreeg! Is dit weer door een andere fotograaf gemaakt? Zo ja, waar kan ik deze vinden?

Alexandra, 28 juni 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?