Video Ladies Ride 2011

Video Ladies Ride 2011

We hebben dit jaar weer fantastische fietstochten mogen beleven in de verschillende regio's! Helaas zit het er weer op voor 2011.

We zijn weer in volle gang met de voorbereidingen op 2012. Binnenkort kunnen we daar meer over vertellen. Maar we willen eerst met een videoverslag nog even terugblikken op de laatste Ladies Ride van dit jaar.

Bekijk ook:

 

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Heb de ladies ride xtra strong in Limburg gereden. Daarover alleen maar complimenten!! Naar de organisatie maar ook aan de mensen langs de weg, bij de beklimmingen hoe ze iedereen aan het aanmoedigen waren. Hoop echt dat hij er volgend jaar weer is, zoja ben ik zeer zeker weer van de partij. Ik denk dat er veel dames net zo denken.

Angelina, 14 oktober 2011

Mijn dochter en ik hebben dit jaar voor de zevende keer meegedaan,we hebben allen steden aangedaan.Kunnen wij van die route s een beschrijving krijgen, dan kunnen wij het ook eens fietsen met onze mannen. Thea

Thea Bootsman, 13 oktober 2011

Ik heb het filmpje gezien super leuk. Zou het heel leuk vinden als je een keer in Friesland de lady ride komt doen/Wij hebben hier prachtige fiets routes. Dan doen we zeker mee. Groetjes Jolanda

Jolanda ten Hoeve, 13 oktober 2011

Dit jaar voor het eerst in Amsterdam meegedaan. Heel leuk gefietst, maar toch hoop ik dat het volgend jaar weer in Zwolle of omgeving lukt. Dit jaar heb ik de familiedag in Lelystad gemist. Ik hoop dat dat niet bij een eenmalige actie blijft. Voor de rest superbedankt voor het organiseren van deze tochten en ik verheug me hoe dan ook op volgend jaar. Magda

Magda , 13 oktober 2011

We hebben genoten van Den Bosch ondanks de regen en hagelbuien bleef de spirit er goed in zitten :-) Och en als je erg nat bent even een chocomel met een scheutje rum ;-) en je kunt weer bergen verzetten. Volgend jaar weer een andere locatie. lekker blijven wisselen.

Hanny Verbeek, 13 oktober 2011

Wat jammer dat dit jaar de Ladies Ride niet in Zwolle georganiseerd kon/mocht worden. Ik hoop, ook na het zien van de beelden en foto's, dat er in 2012 toch weer in Zwolle (of omgeving) een Ride plaats kan vinden. Succes met de organisatie voor het komende jaar!

Helen Makkink, 13 oktober 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?