Leontien Leontien Ride in 2012 ook in Raalte

Leontien Leontien Ride in 2012 ook in Raalte

Leontien Ladies Ride de gezelligste fietstocht van Nederland voor de vrouw begint in 2012 alweer aan haar achtste jaargang.

Het succesvolle fietsevenement met inmiddels landelijke bekendheid in 2005 door Leontien van Moorsel geïnitieerd met als doel om vrouwen meer te laten bewegen en hen te laten ervaren hoe prachtig Nederland is op de fiets. Inmiddels hebben duizenden vrouwen op die manier kunnen ervaren wat onze prachtige Nederlandse natuur te bieden heeft. Voor Leontien betekent Leontien Ladies Ride sportief plezier en saamhorigheid. Met duizenden vrouwen door de polder of over landelijke en bosrijke paden fietsen en elkaar een hand toesteken als dat nodig is. Met zijn allen lachen en dollen met een gemeenschappelijk doel namelijk de eindstreep halen. Kortom samen plezier beleven en sportief genieten van de natuur. Leeftijd speelt geen rol en het is al helemaal geen wedstrijd. Fietsen en genieten daar draait het om tijdens Leontien Ladies Ride.  

In 2012 staan er weer drie edities op de agenda. De nieuwe editie in Raalte bijt de spits af op zondag 3 juni 2012. Leontien is verheugd dat na drie jaar Zwolle het evenement nu in 2012 met Raalte en haar prachtige fietsomgeving weer oost Nederland zal aandoen. De samenwerking met de gemeente Raalte en het Sallands Bureau voor Toerisme bedraagt vooralsnog voor een periode van drie jaar. 

De tweede Leontien Ladies Ride zal op zondag 24 juni 2012 traditiegetrouw in Rotterdam Alexander worden gehouden om vervolgens net als alle andere jaren op zondag 16 september 2012, namelijk de derde zondag van september, in ´s-Hertogenbosch af te sluiten. 

In 2012 zal Leontien Ladies Ride ook weer samenwerken met het goede doel Pink Ribbon. Laatstgenoemde is al vanaf het begin in 2005 als goed doel aan het evenement verbonden. In 2011 heeft Leontien met haar Leontien.nl Foundation mede dankzij de bijdrage opgebracht door de deelnemers van de Leontien Ladies Ride ruim € 40.000,-- aan Pink Ribbon gedoneerd.  

Vanaf heden is het weer mogelijk voor de drie edities 2012 in te schrijven hier op de website

- 3 juni 2012 Raalte

- 24 juni 2012 Rotterdam Alexander

- 16 september 2012 ´s-Hertogenbosch

 

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Zijn er misschien dames uit Twenterand die met me mee willen fietsen? Ik ben 57 jaar en kan geen liefhebbers vinden om in Raalte te starten Groetjes, Agnes

Agnes, 16 mei 2012

Zijn er voldoende oplaadpunten voor onze elektrische fietsen?

Marian Mulder, 10 mei 2012

moeten we ons ook opgeven. wij willen graag in raalte meedoen op 3 juni

ria, 02 mei 2012

hoe laat begint ladies ride raalte want ik doe daar aan mee kan iemand mij dat vertellen vriendelijke groetjes jose kuipers

jose kuipers, 11 maart 2012

heb me al voor Den Bosch ingeschreven maar weet niet hoe ik het geld over kan maken heb al een paar mailtjes weggestuurd en proberen te bellen

Gerti Wichers, 30 januari 2012

wat goed dat er weer een ladiesride bij ons in de omgeving van zwolle / raalte is. raalte bedankt.... super, we doen zeker weer mee !

gerdien, 28 december 2011

Super goed zeg!!! Lekker dicht in de buurt.... Ik ga meteen mijn vriendinnen proberen te mobiliseren om mee te doen samen met mij!!!

Suzan, 12 december 2011

Heel erg blij dat er weer Ladies Ride gehouden wordt in Overijssel, nu in Raalte. Geweldig

mariet Hoonhorst, 22 november 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?