Leuke prijzen voor snelle inschrijvers Ladies Ride!

Leuke prijzen voor snelle inschrijvers Ladies Ride!

36 prijzen voor vroege inschrijvers! Schrijf jezelf in voor 31 januari en maak kans op een van de vele prijzen! Lees snel verder voor alle prijzen op een rijtje.

Het zijn de donkere dagen voor Kerst, maar wij zijn alweer vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen op Leontien Ladies Ride 2012! Het supergezellige fietsfeest voor dames! En daar willen we jou graag nu al alles over vertellen natuurlijk!

Inschrijfkosten verlaagd
We hebben goed nieuws: je betaalt nu nog maar 18,50 euro (in plaats van 21 euro). Voor dit bedrag ben je verzekerd van een heerlijk sportieve en vooral gezellige dag inclusief T-shirt, lunch en goody bag.

Daarnaast is het dit jaar mogelijk om naast het inschrijfgeld een donatie te doen voor het goede doel: Pink Ribbon. Deze donatie zal concreet worden besteed aan het door Leontien geadopteerde Pink Ribbon project "Feel good, feel better". Dit project biedt ondersteuning aan vrouwen die een behandeling tegen borstkanker hebben ondergaan.

Nieuwe tocht in Raalte
Op zondag 3 juni bijten we het spits af in Raalte waar de Ladies Ride voor de eerste keer te gast is. Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe editie en beloven een mooie tocht in een prachtige omgeving.

Alle vroegboek prijzen op een rijtje
Iedereen die zich voor 31 januari 2012 inschrijft voor de Leontien Ladies Ride maakt automatisch kans op prachtige prijzen:

  • Gratis fietsvakantie (voor 1 persoon): 8 dgn fietsen langs de Donau van Passau naar Wenen met aansluitend 2 daagse Donaucruise  t.w.v. 465 euro p.p. (aangeboden door Fital)
  • Gratis fietsvakantie ( voor 1 persoon): 4 dgn fietsen door het Geuldal met verblijf in Hotel Schaepkens van St. Fijt in Valkenburg. (aangeboden doorFital)
  • Reischeque voor een Fital Fietsvakantie t.w.v. 50 euro
  • Weekend gratis in een nieuwe Volkswagen Golf Cabrio rijden (aangeboden door Pouw Automotive Nederland)
  • 5 xeen paar zomerschoenen naar keuze uit de nieuwe collectie (aangeboden door Wolkyshop.com)
  • 10 xeen modecheques t.w.v. 50 euro (aangeboden door C&A)
  • 6 xgeschenkverpakkingen van Kneipp
  • 3 xeen geschenkverpakkingen van Ice Power
  • 3 xeen waardebon t.w.v. 100 euro (aangeboden Dorien.nl)
  • 5 x2 kaarten finale live show Saturday Night fever (1 januari 2012) (aangeboden door Ricola)

 

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Beste Ilonka, In antwoord op je vraag kunnen wij je mededelen dat in 2012 er inderdaad geen Leontien Ladies Ride meer zal worden gehouden. De reden hiervoor is dat wij in principe met gemeenten afspraken maken voor een periode van drie jaar en deze periode in Amsterdam nu was verstreken. Al geruime tijd geleden had de gemeente Raalte zich bij ons gemeld met het verzoek voor samenwerking. Met het wegvallen van destijds de editie in Zwolle bood dit weer voor ons een kans om ook de dames in Oost Nederland gelegenheid te bieden met de Ladies Ride kennis te maken. Zodoende krijgen wij ook een betere spreiding over het land. Ik hoop je met het bovenstaande voldoende antwoord te hebben gegeven op je vraag. Overigens krijgt de nieuwe editie in 2012 in Raalte een prachtige route door het Sallandse land dus wellicht is het een suggestie deel te nemen als alternatief voor de editie Amsterdam. Met vriendelijke groet, Lars van den Broek

Lars van den Broek, 22 december 2011

De site van Xtrastrong is: www.leontien.nl/xtrastrong Wel gaaf om te doen maar dan moet ik wel een mountainbike hebben!!

Milanique, 20 december 2011

Ik had er al weer helemaal zin in om in Amsterdam te gaan starten ;-( En dan na, een jaar in de stromende regen en een jaar harde wind, dit keer een heerlijk zonnetje!

Ilonka van Enk, 13 december 2011

Hi Mette, uiteraard wel in Maastricht... 19 augustus 2012! voor meer info en inschrijven www.leontien.nl/xstrastrong

Leontien Ladies Ride, 12 december 2011

Leuk dat Raalte er bij gekomen is, maar wel jammer van Amsterdam dat deze tocht er niet meer bij zit.

Francien de Winter, 09 december 2011

geen Limburg / Maastricht dit jaar? Jammer...... Gr Mette

Mette, 09 december 2011

Beste Astrid, vorige hebben wij een vroegboekkorting geven van € 21,-- naar € 17,50. Wij hebben nu het hele jaar het bedrag verlaagd naar € 18,50 ipv € 21,--... men die zich nu inschrijft vóór 31 januari 2012 maakt kans op een van de vele prijzen.

Lars van den Broek, 05 december 2011

Even een vraagje,er staat dat het inschrijvingsgeld is verlaagd naar 18,50 maar vorig jaar heb ik 17,50 betaald. Hoe moet ik dat zien?

Astrid, 02 december 2011
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?