Echte visliefhebber

Echte visliefhebber

De winnares van de visschotel is bekend. Een mooi moment, want winnares Clementine was net bezig met haar boodschappenlijst voor kerst. "Die nu kan worden ingekort."

Clementine van Lent reageert in eerste instantie toch een beetje terughoudend, maar wanneer het eenmaal echt tot de Barendrechtse is doorgedrongen dat zij de winnares is van de visschotel van Schmidt Zeevis, breekt de lach door op haar gezicht. “Nou, dit bericht komt precies op het goede moment, want ik was net bezig met m’n boodschappenlijst voor de kerst. Die kan nu mooi wat worden ingekort. Hartstikke leuk zeg, dat ik deze prijs heb gewonnen.

En toevallig zijn we hier ook allemaal grote visliefhebbers!”, zegt de 54-jarige Clementine, een van de duizenden die heeft meegedaan aan de prijsvraag op deze website. De opdracht was heel simpel: vis is gezond voor veel dingen in het menselijk lichaam. Noem er een op en win een visschotel voor zes personen. Het antwoord van Clementine: ‘Vis beschermt je tegen verschillende vormen van kanker’. En zo is het maar net!

Ze is een regelmatige bezoekster van Leontien.nl en kwam zo afgelopen jaar ook op het idee om mee te doen aan Leontien Ladies Ride Alexander. “Samen met een vriendin. Wat me opviel was dat de hele dag zo goed was georganiseerd. Het was m’n eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Echt genieten! Net zoals dadelijk van al die heerlijke vis. Bedankt!”

Bezoek ook eens de webwinkel van Schmidt zeevis.

 

 

Trefwoorden van dit artikel: vis
 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Heb je dit al gelezen?

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?