Dries Roelvink zingt in Rotterdam Alexander

Dries Roelvink zingt in Rotterdam Alexander

Bij Leontien Ladies Ride horen natuurlijk grote artiesten. Daarom zijn we blij dat Dries Roelvink op 24 juni in Rotterdam Alexander de boel op stelten komt zetten. Mooier dan met deze zanger/entertainer kun je een gezellige dag toch niet besluiten?

Op nieuwjaarsdag 1959 werd in het hartje Jordaan Dries Roelvink geboren, als zoon van een voetbaltrainer en een zangeres. Dries volgde zijn vader in zijn voetsporen en voetbalde tien jaar in de jeugdelftallen van DWS. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdam een drie jarig profcontract. Tijdens zijn voetbal carrière zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome en op feesten. Nadat hij een talentenjacht op het Rembrandtplein won, ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon.

 Zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ stond weken lang hoog in de hitparade. Negen cd-album’s, twee dvd’s en 37 singles heeft hij tot nu toe op zijn naam staan. In 2006 vertolkte Dries de hoofdrol  in de film ‘I love Dries’. Daarnaast heeft Dries meegewerkt aan een aantal commercials, waarvan die van de ANWB in zijn gele zwembroek een ieder nog vers in het geheugen staat gegrift. De afgelopen vijf jaar heeft de carrière van Dries een extra dimensie gekrgen, door zijn vele tv-optredens in o.a. ‘Sterren dansen op het ijs’, de ‘TV-kantine’, ‘Robert Jensen’ en ‘Live and Cooking’.  In Augustus 2010 scoorde Dries zijn eerste nummer 1 hit, ‘Alleen door jou’. Ook bekend zijn de nummers ‘Ik kom er aan’ en ‘Laat mij niet los’.

 

Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenement in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een geweldige sfeer. Kom dit zelf beleven tijdens Leontien Ladies Ride!

 

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hopelijk komt er iemand kijken naar de meest mislukte "artiest " die Nederland rijk is. Zijn reactie op de Nederlandse inzending raakt kant nog wal. Hij geeft ter loops mee ook wel eens mee te willen doen met een Engelse balade. Dat zal pas een schande voor ons land zijn. Mischien weet Dries nog een optrede 30/04/ In Baarn waar het publiek massaal ons bescheiden park verlieten en Dries alleen achterbleef. Mislukte Dries ik adviseer: noooooooit meer optreden!!!!!

Cjk, 24 mei 2012
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?