Échte Ladies Ride sandwiches

Échte Ladies Ride sandwiches

De gezonde en rijkelijk belegde sandwiches, gemaakt door Bracamonte Daily Foods, zullen er dit jaar als koek in gaan bij de deelneemsters aan Leontien Ladies Ride.

 

Lekker gezond bezig zijn, daar draait het ook om tijdens Leontien Ladies Ride. Daarom verwennen we iedereen die meedoet aan de Ladies Ride natuurlijk weer met een geweldig lunchpakket. Wie al vaker heeft meegereden, is waarschijnlijk wel bekend met de heerlijkheden van Bracamonte Daily Foods. Maar zó dik als de ‘boterhammen’ deze keer zijn, daar zult u verrast door worden.

 

‘Extra dik’ , was het advies dat Leontien gaf toen ze weer bij Bracamonte op bezoek ging om voor te proeven. Waar de keuze nu op is gevallen? Smaakvol softgrain brood met Indiase kip, curry spread en frisse komkommer in combinatie met een healthgrain brood voorzien van kaas, tomaten, tapenade spread, tomatensalsa en slamix. Een tongstrelende combinatie, kunnen we nu al zeggen.

 

Met dit heerlijke lunchpakket vul je de energievoorraad aan terwijl je zit te genieten. En dat is belangrijk, want we zien iedereen ook graag terug op het knallende slotfeest van de Ladies Ride!

 

Wil jij ook smullen van de sandwiches van Bracamonte Daily Foods? Schrijf je snel in.

 

 

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

ja ik wil ook smullen van die gezonde broodjes wie nog meer, dus heb ik me al ingeschreven

Marjolein, 26 maart 2012
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?