Rina kan gratis tanken bij Total

Rina kan gratis tanken bij Total

Toen ze zich in februari inschreef voor Leontien Ladies Ride, kon Rina van Leijden natuurlijk ook niet weten dat haar aanmelding nog erg leuke gevolgen zou hebben…

Want in februari inschrijven voor de leukste fietstocht van Nederland wilde onze trouwe partner Total op een bijzondere manier belonen. Onder de vrouwen die zich in deze maand hebben aangemeld, zijn tien tankpassen verloot ter waarde van 250 euro per stuk. En de 69-jarige Rina uit Rotterdam Alexander is de eerste gelukkige winnares, die onlangs de pas in ontvangst heeft mogen nemen van Total-vertegenwoordigster Mariska Pelt.

 “Geweldig om zo’n mooie prijs te winnen. Ik ben er gewoon een beetje door overdonderd, want zoiets is me nog nooit overkomen. Ja, ik ben erg blij met dit onverwachte cadeau”, vertelde ze bij de overhandiging.

 Rina kun je inmiddels een trouwe deelneemster aan de Ladies Ride noemen. Dit jaar is ze voor de derde keer van de partij, en rijdt ze samen met haar dochter. “De editie Alexander is ideaal, want ik woon om de hoek van de start- en finishlocatie. Als m’n agenda het even toelaat, probeer ik meer van Leontiens tochten mee te fietsen, want ze zijn zó gezellig. Als je toch ziet hoe veel vrouwen zich verkleden en wat voor sfeer er heerst, zelfs wanneer het weer niet helemaal meewerkt: ik vind het prachtig. Mijn man trouwens ook, die komt me ieder jaar aanmoedigen.

 Hieronder de overige negen winnaressen zijn van de Total tankpassen:

·        Gonnie Smit

·        Marianne Ruigrok

·        Kelly Donker

·        Rebecca Hoekstra

·        Michelle van Vianen

·        Anita Twaalfhoven

·        Daisy de Koning

·        Kimberly van Drunen

·        Annet van Belle

 

De prijs is onderweg naar de gelukkige winnaressen en wij wensen iedereen er heel veel plezier mee! 

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?