Het Woonrecept zorgt voor de styling

Het Woonrecept zorgt voor de styling

Ook dit jaar is Het Woonrecept weer sponsor en het team van Leontien Ladies Ride is erg blij met hun styling inzichten.

Robuuste, stijlvolle, hippe en landelijke meubels & stoere steigerhouten meubels voor binnen en buiten. De meubels van steigerhout worden zowel voor particulieren als bedrijven op maat gemaakt. Dat is héél kort omschreven het assortiment van Het Woonrecept.

Eigenaren Jeffrey en Simone Stout willen hun klanten graag een totaalplaatje aanbieden.

Een combinatie van oud en nieuw en genoeg keuze om het hele huis in te richten, een woonrecept dus! Bankstellen, kasten, vloerkleden, lampen, kussens, woonaccessoires enzovoorts. Een greep uit de merken: HKliving, Zusss, Piet Hein Eek, KEK Amsterdam en Madam Stoltz.

Ze proberen veel afwisseling in de collectie te houden, zodat het steeds weer leuk is om (online) rond te snuffelen. Het streven is om geen doorsnee webshop te zijn. Daarom is het assortiment zowel in de webshop, als in hun sfeervolle showroom te vinden. Hier nemen Jeffrey en Simone graag de tijd voor hun klanten, zodat ze hen kunnen voorzien van goed advies.

Nieuwsgierig geworden?

Online shoppen:www.hetwoonrecept.nl  of bezoek de showroom aan Lübeck 7 in Barendrecht, vlakbij IKEA. Bellen kan ook: 0180-625 900.

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?