LLR Girls komen naar je toe!

LLR Girls komen naar je toe!

Veronica komt naar je toe, deze zomer! Herken je de kreet nog? Nou, die blazen wij graag nieuw leven in, maar wel op onze manier en met onze eigen meiden.

Ook Leontien Ladies Ride heeft zijn superenthousiaste promotieteams die kosten noch moeite besparen om alle fietslustige vrouwen van Nederland uitnodigt om mee te doen aan de gezelligste fietsrit van de lage landen.
Zo dook een aantal vrolijke meiden onlangs op in winkelcentrum Nesselande om daar de bezoeksters te verrassen met een roze roos. Bij het overhandigen van de de bloem, beschikbaar gesteld door kwekerij Poot uit Nieuwerkerk a/d IJssel, volgde een korte uitleg over de Ladies Ride op 24 juni in Rotterdam Alexander én het nieuwe initiatief van Leontien op de avond ervoor, de Ladies Run.


De promotiegirls hingen overal posters op, deelden folders uit in de aangrenzende woonwijken. De reacties van het winkelende publiek mochten er zijn, getuige de vele aanmeldingen voor de evenementen die naderhand zijn gevolgd.


Ook Raalte en Den Bosch zullen binnenkort het ‘jachtterrein’ worden van onze onvermoeibare ladies met hun niet te missen roze roos. Dames, geniet ervan en meld je aan voor Leontien Ladies Ride. Daar krijgt niemand spijt van!

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?