Welkom in Raalte, het bruisende hart van Salland!

Welkom in Raalte, het bruisende hart van Salland!

Als burgemeester van Raalte vertel ik u graag hoe bijzonder onze gemeente is. Midden in de regio Salland ligt onze bruisende gemeente Raalte.

U kunt hier niet alleen genieten van het platteland met volop ruimte en rust, natuurschoon en monumentale gebouwen maar ook van vele grote en kleine festiviteiten zoals Ribs and Blues en de Stöppelhaene , gezellige restaurants en leuke winkels. Landgoederen en unieke natuurgebieden : Raalte heeft het allemaal!

Raalte staat bekend om zijn gastvrije horeca. Voor een langer bezoek aan Salland is overnachten in een vakantiehuisje of appartement bij de boerderij of op een bungalowpark een goede optie. Lekker kamperen of een luxe verwennerij in een gezellig hotel kan natuurlijk ook. Aan u de keus.

Erg trots ben ik dan ook dat zondag 3 juni 2012 Leontien Ladies Ride plaatsvindt in onze prachtige gemeente! Lekker en gezond fietsen langs de mooiste plekjes in Salland zoals de lunchstop bij het prachtige Landgoed Den Alerdinck.

En niet alleen fietsen, maar ook genieten van de gezelligheid in het centrum van Raalte. Dus ook met de voeten van de pedalen is het genieten in Raalte!

Samen plezier beleven en sportief genieten van de natuur: zondag 3 juni wordt een dag om niet te vergeten!

Veel fietsplezier en graag tot ziens bij de start!

Burgemeester

Piet Zoon

Info over Raalte en Salland:www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?