Proeflidmaatschap KNWU

Proeflidmaatschap KNWU

Voor alle sportieve fietsers die graag goed verzekerd op pad gaan heeft de KNWU een nieuw en zeer voordelig lidmaatschap: het KNWU- proeflidmaatschap voor maar € 5,-.

Voor slechts € 5,- per jaar ben jij tot en met 31 december 2012 goed verzekerd tijdens trainings- en toertochten en ontvang je een unieke KNWU ledenpas waarmee je korting krijgt op KNWU evenementen en toertochten. Je lidmaatschap stopt aan het einde van het jaar automatisch dus je zit nergens aan vast.

Wil jij vanaf nu ook goed verzekerd de weg op én profiteren van alle voordelen van het KNWU-lidmaatschap? Schrijf je dan vandaag nog in op knwu.nl/proeflid.

Individueel Basislidmaatschap voor € 36,-

Word nu (individueel) lid van de KNWU en ontdek de voordelen van het KNWU lidmaatschap. Je profiteert niet alleen van aantrekkelijke kortingen, maar je bent het hele jaar door goed verzekerd tijdens al je training- en toertochten, je komt in aanmerkingen voor unieke wielerbelevenissen en je ondersteunt de ontwikkeling  en de belangen van de wielersport in Nederland.

Voor slechts € 36,- per jaar (€ 3,- per maand!) ben je al individueel basislid van de KNWU en:

•            ben je altijd goed verzekerd tijdens je training- en toertochten dankzij de KNWU-wielrenverzekering (bovenop je reguliere WA verzekering);

•            krijg je 11 keer per jaar gratis Wielerland Magazine (t.w.v.  € 55,-);

•            profiteer je van voorrang bij en korting op inschrijvingen voor unieke wielerevenementen. Daarnaast ontvang je een KNWU-ledenpas waarmee je korting krijgt op:

1.           de inschrijving voor diverse toertochten door heel Nederland (o.a. 10% korting op de tochten van de Vacansoleil4challenge)

2.            voedingsproducten van Born

3.            toegangskaarten voor diverse wielerevenementen

4.            fiets(materiaal)verzekering van De Europeesche;

5.           collectiviteitskorting op de Nationale Sportpolis (de sportzorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea), de beste sportzorgverzekering van Nederland;

Tot slot ondersteun je met dit lidmaatschap de activiteiten van de KNWU. Met jouw bijdrage kunnen wij de stem van de wielrenner in Nederland beter vertegenwoordigen, jeugd laten kennis maken met deze prachtige sport en wielertalent verder ontwikkelen. 

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?