C&A shirts zijn binnen!!

C&A shirts zijn binnen!!

C&A support Leontien bij haar ambitie om vrouwen te laten bewegen. Wil jij dit gave shirt ook hebben? Schrijf je dan snel in!

Met dit unieke en vooral leuke evenement weet zij veel vrouwen aan te spreken. Hier maakt C&A graag deel van uit. Alle deelneemsters ontvangen een C&A T-shirt van Biokatoen. Wist u dat C&A de nummer 1 van de wereld is in de verkoop van kleding van 100% Biokatoen? C&A wil daarbij laten zien dat mode en duurzaamheid goed samen gaan met een modische collectie voor dames, heren en kinderen.

Als onderdeel van de duurzaamheidsstrategie brengt C&A al sinds 2007 mode van 100% gecertificeerd biokatoen voor het hele gezin. Om de keuze voor biokatoen makkelijker te maken voor klanten, kiest C&A er bewust voor om kleding van biologisch katoen voor dezelfde prijs aan te bieden, ondanks dat de productiekosten hoger zijn dan van traditioneel katoen. Bij het verbouwen van biologisch katoen worden geen kunstmest en giftige pesticiden gebruikt. Dit heeft een positief effect op het milieu in de productielanden en op de gezondheid van de boeren en hun families. Als u voor een product van Biokatoen kiest, dan helpt u dus hiermee de mensen in deze landen en het milieu!

 

Op www.cena.nl vind u meer informatie over Biokatoen bij C&A. 

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?