Op krachten komen doe je in Overschie

Op krachten komen doe je in Overschie

Ongeveer halverwege de route wordt in de Rotterdamse deelgemeente Overschie gepauzeerd bij wielerclub RWC Ahoy, één van de vele sportverenigingen in Overschie.

 Waar kunnen de deelneemsters aan de Leontien Ladies Ride beter ontvangen worden dan op het circuit van deze actieve wielerclub. En perfecte plek om uit te rusten, een hapje te eten en misschien zelfs de stramme spieren te laten masseren. Want op krachten komen doe je in Overschie!

Overschie wordt ook wel het best bewaarde geheim van Rotterdam genoemd. En dat is niet voor niets, want Overschie heeft veel te bieden. Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen er gratis sporten, er zijn tal van sportvereniging in de groene omgeving en er is op cultureel gebied van alles te beleven. Heel Rotterdam wil in Overschie wonen. De nieuwe woningen in Park Zestienhoven staan volop in de belangstelling. Geen wonder, want steeds meer mensen hebben het Overschiese geheim inmiddels ontdekt! De deelgemeente Overschie gelooft in het belang van een gezonde levensstijl. Voor iedereen, maar vooral voor jongeren en 55+ers. Overschie wil graag de sportiefste deelgemeente van Rotterdam zijn en vindt het belangrijk dat mensen voldoende bewegen en gezond leven. Daarom ondersteunt Overschie de Leontien ladies Ride! 

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?