Hagel wind of regen, niets houdt de Ladies Ride tegen

Hagel wind of regen, niets houdt de Ladies Ride tegen

Voor alle dames die zich al druk aan het voorbereiden zijn voor aanstaande zondag: Neem uit voorzorg regenkleding mee.

Weerbericht voor zondag 24 juni 2012 (volgens weer online):

In de ochtend begint de dag zwaar bewolkt met lichte regen of motregen. In de middag bewolkt met kans op af en toe een buitje. De minimale temperatuur bedraagt 12 graden en de maximale temperatuur 20 graden. Zondag waait er een Zuid Westen wind met windkracht 5. Er bestaat 70% kans op regen.

 

Vanwege dit verontrustende weerbericht raden wij alle dames aan om uit voorzorg regenkleding mee te nemen. Uiteraard gaat de Ladies Ride gewoon door en maken wij er een onvergetelijke dag van!

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Het was nat maar niet koud, daar kan je, je op kleden, alles was goed verzorgd, de lunch was nat,maar heerrlijk gegeten en gedronken en de finish was geweldig,als echte helden werden wij onthaald, met muziek en handjes klap en toen werden er prijzen verloot, ik heb een cadeaubon van c&a gewonnen omdat ik er het leukst uitzag in het roze en als klap op de vuurpijl kwam Dries , hij zong geweldig,jammer dat er maar een handjevol mensen stonden te kijken, door het slechte weer de mensen van de organisatie bedankt en tot volgend jaar.

Romy, 27 juni 2012

Toen ik naar buiten keek dacht ik "ja, ik ga dus nat worden, nou ja jammer dan. Had me alleen verkeken op hoe ver ik moest fietsen tot aan de start, was al 20 kilometer. Ik heb geen regenpak dus ik was aan de start al doorweekt, hahaha.

Nicole, 26 juni 2012

Het was nog natter dan 3 weken geleden in Raalte - alleen was het nu 2x zo "warm". Toen 7 graden nu 13/14. Maar de tocht helemaal uitgereden - het was weer reuze gezellig ondanks het bar slechte weer.Hopelijk volgend jaar eindelijk weer eens een droge LLRide. Bedankt Leontien en alle andere medewerkers van de organisatie en tot volgend jaar.

Saskia, 26 juni 2012

Het was echt afzien met die storm en regen, en dan duurt 30 km echt lang tot de lunchstop, daarna werd het droog en kwam de zon zelfs nog even en hadden we windje mee richting finish; we did it!

Monique, 25 juni 2012

Hallo Dames, Dapper voor de genen die wel gefietst hebben! Wij hebben gisteren om 7.30 uur besloten om niet te gaan fietsen de eerste keer na 4 jaar. Het regende zo hard en zag er na uit dat het niet droog werd. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij.

Janny, 25 juni 2012

Wat een geweldige ervaring. Samen met mijn 3 beste vriendinnen de eerste keer meegedaan. Het was afzien, zeker als je nooit fietst. Maar het is een ervaring om nooit te vergeten. Volgend jaar zinj wij er zeker weer bij. De organisatie was top en de verkeersregelaars toppie want ook zij hebben heel de dag in de regen gestaan. Groetjes pippi langkous

Sandra, 25 juni 2012

Mijn vriendin en ik voelen ons echte hollandse meiden want voor de 4e keer rijden we weer in de regen maar dat mocht de pret niet drukken. We gingen voor de lange tocht en die hebben wij toch maar mooi uit gefietst. Voor de organisatie ook niet leuk af en toe een buitje maar echt haast de hele route regen, regen en regen maar toen nog langs de rottemeren vol wind tegen dat was even afzien maar na het douchen en lekkere eten hadden wij een voldaan gevoel aan deze dag over gehouden volgend jaar zeker weer. ( maar dan met zon ) Elly

Elly, 25 juni 2012

Wij voelen ons echte bikkels: Gisteren de Ladies Run gelopen en vandaag de Ladies Ride gereden... En ach, die regen, 't is zoals Leontien zei: "Anders had je de hele dag binnen gezeten". Zojuist lekker bij de Griek gegeten met de meiden en nu moe maar voldaan aan 'n welverdiend glas wijn! We maken er een traditie van!

Simone, 24 juni 2012

Voor de eerst keer meegedaan, ondanks het slechte weer een zeer fijne fietstocht gehad dankzij het gezelschap van mijn zus en mijn moto: Een regenpak kan je uittrekken, borstkanker niet. Organisatie bedankt.

Karin, 24 juni 2012

Het was heel nat, heel koud, maar ook weer heel gezellig. Ik ben blij dat ik toch heb mee gedaan en vind het ook voor de organisatie heel jammer dat het weer zo regende....

Iris, 24 juni 2012

Zonder te twijfelen gestart voor de lange route, ondanks de weersvoorspelling en geen spijt; de regen valt toch wel, en wanneer je probeert het plezier erin te houden, fiets je zonder problemen de gehele route uit. Blij dat we na 4 uur weer terug waren en de 65 km achter ons hadden. Bedankt Leontien, de route was prachtig, volgend jaar weer, maar dan in de zon zodat we meer van de omgeving kunnen gaan genieten.

Ellie, 24 juni 2012

Het was inderdaad erg nat en winderig, maar het was super gezellig! Wat kunnen wij vrouwen doorbijten en hartelijk en behulpzaam zijn voor elkaar. Ik was blij dat ik dit mee mocht maken. Een hele postieve ervaring ondanks het slechte weer!!

anja, 24 juni 2012

Het was echt te koud voor woorden door de wind en de regen die maar niet ophield. Helaas hierdoor ook onderkoelt geraakt. Maar wel een gezellige en leuke dag gehad! Enige wat ik erg jammer vond was bij de lange route dat er borden weggewaaid waren op de lange route waardoor wij uiteindelijk aan moesten sluiten bij de korte route. Verkeersregelaar op de motor gaf ook aan dat het niet haalbaar meer was om alsnog de lange route uit te fietsen qua tijd. Maar verder wel een topdag gehad.. Op de minpunten van het weer na dan..

Natascha, 24 juni 2012

Het was nat, koud en er stond veel wind maar we hebben het weer gefikst.

Jacqueline, 24 juni 2012

Wij doen ook niet mee vandaag en als ik nu naar buiten kijk ben ik toch wel heel erg blij dat we dit besloten hebben..wat een snertweer zeg!

Michela, 24 juni 2012

WIJ zitten aan de koffie, lekker warmpies en droog bij de kachel en we denken aan jullie! Succes dames!

Mariet, 24 juni 2012

Ik ga morgen voor de 6e keer meedoen. Tot nu 3x regen 2x mooi weer. Maar we blijven gaan. Raalte 3 weken geleden was drijfnat en bar koud (7 graden slechts) maar zooooo gezellig en dat allemaal ondanks 2 treinreizen van elk 3 uur door problemen op het spoor. Iedereen morgen veel succes en we blijven lachen toch?

Saskia, 24 juni 2012

Regen windt we gaan ,en op een bepaald punt denk je waarom doe ik dit.,maar als op eindpunt kom .Ben je weer heel blij, dus regenjas mee en wij maken er weer een leuke dag van Karin

Karin, 23 juni 2012

We hebben tot nu toe 3 keer Zwolle gefietst (waarvan 1 keer in de regen), 1 keer 's Hertogenbosch, 2 keer Amsterdam (2 keer in de regen), 1 keer Rotterdam en 1 keer Raalte (met veel regen)! Wij wensen alle dames voor morgen veel fietsplezier toe, maar wij blijven nu toch echt thuis, wat wel een heel moeilijke beslissing was.

Karin Wijsman, 23 juni 2012

Kijk, daar hebben ze nou goede regenpakken voor uit gevonden! Tot morgen dames!!!

Wendy, 23 juni 2012

Hallo , Dames kom op, mensen die ziek zijn heb ook geen keus. Wij hebben een keus gemaakt om mee te fietsen en willen die graag voor deze mensen af maken. Dus met zijn allen op de pendalen en go!!! We kunnen elkaar steunen onderweg. Weet zeker dat het goed komt met zijn allen!!!!

Bertha, 23 juni 2012

Ja het weer morgen is echt waar-de-loos. Super jammer, want had er echt veel zin in. We kijken het morgenochtend even aan en als het echt heel erg is dan gaan wij denk ik ook niet meer....

Lizzy, 23 juni 2012

Een buitje is niet zo erg, maar een hele dag voor de fun in de regen fietsen...? NOT..wij hebben besloten niet gaan morgen. Voor iedereen die wel zo dapper is om te gaan..heel veel succes!!

Angie, 23 juni 2012

Ik kijk het nog even aan. Een beetje regen is niet erg maar veel wind en heftige buien vind ik wat minder....

Dees, 22 juni 2012

We fietsen gewoon door,meestal was het goed weer nog maar 1keer in de regen gefietst .We gaan ervoor!!!!We zij niet van suiker toch? dames?Tot zondag.

Elly Bos, 20 juni 2012

Het wordt in iedergeval warmer dan in Raalte ;-). maar gezellig is het altijd!!!

Corrie, 20 juni 2012

heb nou al 2x meegedaan en 2x regen ... niet weer !!!

Rietje , 20 juni 2012

Tenslotte was de Ladies Ride in Raalte met heel veel regen ook een feestje. Ladies laten zich niet zomaar ontmoedigen! Veel plezier zondag!

Caroline, 20 juni 2012
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?