Nat, natter, het NATST!

Nat, natter, het NATST!

Vandaag of morgen trekt de deelgemeente Rotterdam Alexander tijdelijk de stop uit de Zevenhuizerplas om het overtollige regenwater dat tijdens Leontien Ladies Ride is gevallen, op natuurlijke wijze af te voeren. Wat?! Nee, geintjeā€¦.

 

Maar wat een beestenweer is het opnieuw geweest op deze hoogtijdag voor de meest gezellige fietsende ladies van Nederland! Dit verzin je niet, dit wil je niet, en toch rest me maar weer een conclusie na de bijna compleet verregende Ladies Ride aan ons fijne strand van Nesselande: bewondering voor zoveel improvisatievermogen!

Ik zei het net tegen m’n vent die er behoorlijk ondersteboven is dat het nu weer op zo’n meganatte bedoening is uitgedraaid. Zouden we niet eens naar een andersoortig evenement moeten uitkijken, dat niet kan worden belaagd door plaaggeesten van boven? Hoewel Michael er behoorlijk de pest over in heeft, kwam het er gelijktijdig uit. Nee! Mijn Ladies Ride is top en blijft top, wat er ook gebeurt, hoe verschrikkelijk het weer ook kan tegenzitten.

Dat hebben jullie, de trouwe deelneemsters, wederom bewezen. In een herfstig decor toch zo zonnig voor de dag komen, het is onvoorstelbaar knap en moedig. Zelden heb ik meer genoten van een fietstocht – let wel: onder deze omstandigheden – als zondag 24 juni. Waar ik ook keek, ik zag mensen glimlachen, ik hoorde schatergelach en hier en daar vrolijk gezang. En dat net nu de winter, pardon, de zomer, officieel is begonnen. Wat een warmte, wat een saamhorigheid, ik ben er best beduusd van.

Daar wil ik het even bij laten. Ik denk terug aan weer een Ladies Ride, die nóg gedenkwaardiger is geworden dan de vorige, en hoop dat we de volgende keer beloond worden voor het vandaag getoonde doorzettingsvermogen. Applaus voor jullie allemaal!

Liefs,

Leontien

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lieve Leontien, het is de eerste keer dat we aan zo'n groot evenement hebben meegedaan. Ondanks het slechte weer hebben we er alleen maar leuke herinneringen aan. Dank je wel dat je ons allemaal zo enthousiast hebt gemaakt!! We hebben de " tocht der tochten" (ondanks de barra omstandigheden) uitgereden en daar kunnen we erg trots op zijn. Als het even kan doen we volgend jaar weer mee!!.

Hermien, 14 juli 2012

Hoi Leontien Het is ongelooflijk hoeveel vrouwen jij weer op de fiets hebt gekregen. Ondanks het weer,was het een onwijs leuke dag,en ik doe volgend jaar zeker weer mee. Het wordt dan de zesde keer.Weer of geen weer tot volgend jaar. Leontien,bedankt en veel liefs van Tinie uit schoonhoven.

tinie graafland, 30 juni 2012

ik deed ook mee voor de eerste keer, moet zeggen het was ondanks het weer te gek!! een belevenis rijker, hoewel ik door het weer 2 keer pech kreeg. bleven we lachen gieren ,,, leontien gewoon door gaan en je niet laten kisten door dat weer !!! want waarvoor we fietste is een goed doel !!! ik heb een kus naar boven geblazen waarvoor ik het ook mee doe dat is veel erger !!! gr marja xxx toppie vrouw te gek lady ride en de run (weer of geen weer we gaan ervoor)

marja rooderkerken, 30 juni 2012

Ik fietste dit jaar voor het eerst mee. En ja,het was nat,maar ik vond het helemaal TOP! Heb de lange afstand gereden,ben best trots op mezelf !!! Moet het nog eens lekker weer zijn,hoe gezellig is het dan ??? We zullen zien,want ik ga dit zeker veeeeel vaker doen!

monique vonk, 29 juni 2012

het was heel slecht het weer maar we hebben veel lol gehad onderweg me nichten zus en vriedin de route was een mooi omgeving voor mij was het de eerste keer hoop volgend jaar weer te kunnen doen metta

Metta Spek, 29 juni 2012

na 20 km fietsen op de korte route,kreeg ik helaas fietspech,was mijn eigen schuld,ik had de spin niet goed om mijn bagage heen gespannen,met als gevolg dat ie mijn kettingkast invloog en mijn fiets volledig blokkeerde,nadat ik in een gat midden in het fietspad fietste.na 2 uur in de stromende regen gewacht te hebben op de pechhulp die nooit is aangekomen,stopte er een vriendelijke spontane man voor mij die mij met fiets en al oppikte en mij naar nesselande toebracht vanaf park 16hoven.ondanks dat ik de finisch nooit gehaald heb,heb ik geen enkel moment spijt gehad dat ik hieraan heb deelgenomen.weliswaar alleen,maar de sfeer was heel relaxt.helaas rust daar nog steeds taboe op...maar volgend jaar maak ik deze route af,daar waar ik met mijn fiets strande.en nu maar hopen dat de zon zal schijnen!!

miranda, 29 juni 2012

ik heb geen spijt gehad doe al van begin MEE JAMMER DAT NIET ALLES GOED AAN GEGEVEN WAS voor iedereen REGEN WIJ HADDEN DE LANGE ROUTE en KWAMEN pas OM 6UUR AAN BIJ HET BEGIN PUNT GEEN GOEDE AAN KNOP PUNTEN DUS HEEL JAMMER EN DAARNA NOG NAAR IJSSELMONDE FIETSEN EN DAAR WIJ BIJ HET ALEXANDER nog een LEKKEBAND HADDEN DUS DE DAG WAS TOCH NOG GESLAAGD

ria speksnijder, 29 juni 2012

hallo, heb met mn vriendin voor t eerst meegereden en we hebben er geen moment spijt van gehad. baggerweer of niet...volgend jaar komen we definitief weer!!!! we zijn toch hollanders!!! vind die tip over een thee en eettent wel een goeie...

Inge, 29 juni 2012

ja het was weer heeel gezellig, volgend jaar zeker weer, en misschien een tip die mijn dochter had, de kraampjes met verkoop en koffie en thee in 1 grote tent onderbrengen, kan je daar droog rustig kijken en wat eten en drinken dan kan je er extra tegen als het regent, nu stond je daar ook al in de regen, wat zo jammer is voor beide partijen maar volgende keer gewoon mooi weer

linda, 29 juni 2012

Regen of geen regen, het was super tof!

Marina, 29 juni 2012

Hoi Leontien.Het is te hopen volgend jaar op een beter weer.In Raalte was het het al ook regenachttige dag en het kon niet slechter.Groeten Yvonne.

yvonne, 29 juni 2012

Samen met mijn vriendin Thea voor de vijfde keer de Leontien Ride meegereden. We hadden nooit zo'n slecht weer gehad. Maar ondanks het slechte weer ,hadden we het toch naar ons zin en hebben ook deze rit weer uitgereden. Uiteraard zijn we er volgend jaar weer gewoon bij.

Ria , 28 juni 2012

Ik heb samen met mijn vriendin gefietst, vorig jaar prachtig weer, nu verschrikkelijk. Ik vond het heel goed aangepakt met een open strart. Petje af! we hebben hem uitgefietst, ik was kapot, maar hebben een topdag gehad! Volgend jaar beslist weer! Nogmaals bedankt voor de fijne dag met de perfekte organisatie.

Carla Roodenburg, 28 juni 2012

Ondanks heel veel pech, afgebroken fietsketting, het weer natuurlijk, hebben mijn dochter en ik genoten. Het was de eerste keer dat ik mee reed en we hebben het helemaal uitgereden en zijn super trots op ons zelf.

irene driessen, 28 juni 2012

Hoi Leontien bedankt voor dit geweldige evenement ondanks het slechte weer heb ik genoten voor de eerste maar zeker niet de laatste, dus niks ander evenement gewoon de ladies ride weer of geen weer bedankt.

wilma Pollema, Rotterdam, 28 juni 2012

Ook mijn vriendin en ik hebben genoten van de mooie fietsroute, ondanks de vele regen en de harde wind hebben wij de ruim 60 km gereden, sommige stukken was echt afzien, maar we hebben het toch maar gedaan.

Erni van der Have, 28 juni 2012

hallo Leontien, Wat heb ik zondag genoten van de fiets tocht.Ook al was het aan het einde pas droog weer .Volgend jaar doe ik zeker weer mee.Dit was voor mij de eerste keer. Petje af voor de organisatie. Vanaf nu ben ik in de spinningles in de sportschool met een Leontien fiets pak Mardette van Moorsel of ik leontien krosse. Bedankt ondanks het slechte weer heb ik genoten. Gr Mardette Krosse ( ofterwijl Mardette van Moorsel )

Mardette krosse, 28 juni 2012

Ondanks het slechte weer is het voor mijn dochter en mij toch steeds weer een dag om niet te vergeten. Wij blijven gewoon mee doen en hebben al weer zin in volgend jaar. Het zou wel fijn zijn als we dan weer eens de lange route in een normaal tempo kunnen afleggen! Ing bedankt het was weer super!

Anneke de Lange, 28 juni 2012

Was voor mij de 5 de keer dat ik meefietste en zowel in Raalte als in Rotterdam kwam ik als een volgezogen spons over de finish.Hieruit blijkt maar weer dat alle dames die hebben meegefietst echte bikkels zijn.Hoop volgend jaar weer van de partij te zijn. De organisatie en de catering was prima ,complimentje.

Hetty uit Enschede, 28 juni 2012

ik ken dat natte gedoe, dit jaar gaan we naar den bosch op 16 september. Hopen op een mooie nazomer dan maar

barbara, 28 juni 2012

of het het weer zijn we het allemaal eens dat was PET en gelukkig over de ride zijn we het ook allemaal eens die was TOP. allemaal bedankt organisatie, motorrijders, standhouders en zovele meer. monique

monique van pinxteren, 26 juni 2012

Inderdaad ik dacht ook slechter dan in Raalte 3 weken geleden kan het niet worden - bij 7 graden en striemende regen. Maar in Rotterdam bij harde wind viel het ook met bakken uit de hemel. Toch een waanzinnig leuke dag gehad met z'n allen. Dus volgend jaar weer - maar dan hopelijk met een zonnetje. Maar we blijven gaan. Dank aan de perfecte organisatie en alle enthousiaste deelnemers!!

Saskia, 26 juni 2012

Voor de eerste keer meefietsen met DE ride, en dat met zulke weersomstandigheden! Maar wat was het leuk, zoveel vrouwen die zonder ook maar te mopperen heerlijk samen fietsen in de mooie omgeving van Rotterdam! En dank aan alle mensen die het verkeer regelen en alles veilig houden voor de fietsters! Met een glimlach in de regen en kou staan verdient zeker een compliment! Tot volgend jaar.

Coco, 25 juni 2012

Ik heb onderweg een fietscomputertje gevonden, mocht iemand hem verloren zijn laat het even weten.

saskia dekkers, 25 juni 2012

dit was voor mij de 4e keer en we hebben nog geen 1 keer echt mooi weer gehad, maar dit overtrof alles. heb zoveel bewondering voor mijn dochter van 11, ondanks de koude handen en doodmoe van t vechten tegen de wind toch doorgezet wat een kanjer

esther, 25 juni 2012

Het was de eerste keer dat ik mee deed en sinds 15 jaar weer eens op de fiets! Ondanks het enorme slechte weer genoten van de sfeer en mooie omgeving. Volgend jaar weer!

monique, 25 juni 2012

Na Raalte dachten we dat het niet natter kon, maar toch wel dus. Maar hoe hard de wind ook blies en de regen naar beneden kwam, het was weer SUPER! Dank aan de organisatie!

Jolanda, 25 juni 2012

Bedankt voor de goede organisatie. Het was overal perfect geregeld, aanwijzingen waren goed. Zelfs een paar enthousiaste mensen langs de route die iedereen stonden aan te moedigen. Het was voor mij de eerste keer en dan gelijk de lange route, maar ondanks de regen en de enorme wind vond ik het heel gezellig en volgend jaar ben ik weer bij!

Rose , 25 juni 2012

Ook wij, met zijn viertjes, zijn gierend van het lachen op de tandum en 2 electriche fietsen gestapt, maar helaas bij bleiswijk brak van de tandum de trapper af en kon niet meer gemaakt worden. Tuurlijk..... eerste keer meerijden en dan al pech onderweg. Bij de pompstation hebben we besloten er maar mee te stoppen we waren nat en koud, 2 zijn terug gefiets en 2 mee gereden met de vriendelijke meneer van de fietsverhuur, en natuurlijk weer gieren van de lach. Maar zoals Leontien het allemaal mooi verwoordt, het was een gedenkwaardige dag en volgend jaar gaan we weer een poging wagen en hopen op droog weer. Groetjes Sylvia vanuit Zierikzee

Sylvia, 25 juni 2012

Het was een bijzonder evenement. Goed georganiseerd alleen het weer was spelbreker. Het was voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Misschien Den-Bosch.

Edith van Egmond, 25 juni 2012

was voor mij de eerste keer dat ik me deed ondanks de regen heb ik volop genoten, en kom volgend jaar weer terug groetjes jenny uit purmerend

jenny, 25 juni 2012

Het was inderdaad een zeer natte dag, maar ondanks de regen hebben we weer genoten. Volgend jaar zijn we er ook zeker weer bij in Rotterdam

Marijke , 24 juni 2012

Wat een mooie woorden! En wat hebben we inderdaad genoten.. wel ontzettend jammer dat het weer ons niet meezat, maar echt; zonder jullie organisatie was het zeker in het water gelopen.. :-) Heel veel dank ook aan de mensen die ons hielpen oversteken, want ook zij stonden in de regen. Chapeau!! Nogmaals dank en natuurlijk weer tot volgend jaar! Liefs, Donna

Donna Bleijs , 24 juni 2012
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?