Den Bosch bedankt!

Den Bosch bedankt!

Terwijl elders in Nederland de wielrennende meiden van Leontien in de prijzen vielen op het WK, beleefden duizenden vrouwen de dag van hun leven in Den Bosch met de Ladies Ride.

 

Hoe mooi kun je in schoonheid eindigen? Die vraag stelde Leontien zich zondagmorgen ook, een half uurtje voor het officiële startsein van de achtste en laatste Leontien Ladies Ride in Den Bosch. Want tja, het was toch ook wel weer spannend te beseffen dat er na deze Ride geen nieuwe meer zal volgen in de Brabantse hoofdstad, die o zo vertrouwde omgeving voor duizenden fietsliefhebbers.

Uren later kon ze, in de betrekkelijke rust van de coulissen, even bijkomen van de emoties. Terugkijkend op uren van gezelligheid, op het voortreffelijke weer en op het gehele programma, kon ze niet anders concluderen dan dat dit afscheid van Den Bosch toch wel ‘supergrandioos’ mocht worden genoemd. “Hier droom je van. En dan komt het op de dag zelf ook zo uit. Na de verschillende natte edities van de afgelopen jaren mag ik deze Ladies Ride echt als een geschenk uit de hemel in ons kleine geschiedenisboek noteren. Ik heb zó genoten. En aan de reacties van al die vrouwen te merken gold dat ook voor de rest van, laat ik het maar tot m’n fietsfamilie dopen.”

Een afscheid in machtige stijl, zo omschreef evenementdirecteur Lars van den Broek zijn gevoelens. “Voor mijn gevoel klopte alles, en dat vervult me met trots. Zo wilde ik graag BEDANKT en gedag zeggen tegen Den Bosch, tegen burgemeester Rombouts, tegen al die mensen die hier jaren achtereen kwamen om een gezellige dag te beleven, maar net zo goed tegen de nieuwkomers onder de deelneemsters”, aldus Lars. De burgervader mocht overigens een mooi beeldje als herinnering aan onvergetelijke jaren van samenwerking ontvangen.

 

 

 

“Dit is de Ladies Ride, een organisatie die staat als een huis. En we vertrekken nu weliswaar uit het Bossche, maar we zetten de traditie gewoon voort. Binnenkort ontvouwen we de nieuwe plannen voor 2013. Het wordt anders, maar ik verzeker iedereen dat het minstens zo gaaf, gezellig en goed verzorgd wordt. Dat is men toch gewend van ons? Ik heb er nu al zin in!”

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Jammer dat het ophoudt in Den Bosch, het was altijd super, jaren meegefietst met vriendinnen, altijd genoten van die mooie tocht, nu maar afwachten hoe het gaat wordenIn ieder geval altijd fijn om mee te kunnen fietsen

manci lagerweij, 22 oktober 2012

Wat was het weer leuk!! en wat jammer dat het niet imeer in Den Bosch is. We genoten er al een aantal jaren van en keken er erg naar uit.

Ria van Son, 28 september 2012

heerlijke dag met zus en vriendinnen

brigittepassier, 22 september 2012

kei goed jammer dat het niet meer in den bosch is

annie van der put, 19 september 2012

Het was een heerlijke dag. voor mij de eerste keer 69 km fietsen het is me niet tegen gevallen. Nu waren de weersomstandigheden wel super. Op naar de volgende. In ieder geval Rotterdam, maar dan graag zonder regen.

Edith van Egmond, 18 september 2012

Bedankt voor de super leuke dag. Alles was uitstekend georganiseerd en het was een prachtige route.

Heleen van Haaren, 18 september 2012

het was wederom een leuke gezellige tocht dit jaar. vooral de leuke foto momenten met Leontien en "ons sjefke......" haha. (doe hem de groeten) we hebben wederom een leuke dag gehad,en tot volgend jaar in het mooie Brabant!

anita, 18 september 2012

Het was een geweldige gezellige dag met mijn collega's van C&A Vlissingen! Volgend jaar weer he dames!!

francoise, 18 september 2012

DANK voor de supergezellige dag! Alles werkte mee, het weer, een superorganisatie, TOP! Tot de volgende ride!

Jolanda, 18 september 2012

het was weer erg gezellig in denbosch en een hele mooie route.Heel heel erg Jammer dat het de laatste keer was. En leontien leuk je ff gesproken te hebben. grt uit uden

ingrid van der heijden vervenne, 18 september 2012

Het was een gezellige dag met prachtig fietsweer. Ik ben weer helemaal bijgekletst met mijn vriendin Leontien. Heel even mocht ik naast 2 leontiens fietsen. Leuk!

Mieke, 17 september 2012

Het was inderdaad grandioos gister in en om Den Bosch. Na Rotterdam in de regen was Den Bosch in de zon zo'n geweldige ervaring. Ik adviseer iedereen die volgend jaar dus niet meer in Den Bosch kan fietsen: Kom gewoon naar Rotterdam!! Ik heb mogen ervaren dat het daar ook geweldig goed fietsen is. Dus: kom allen! Tot ziens, wij zullen er zeker ook weer bij zijn

elma versluis, 17 september 2012

bedankt voor de geweldig mooie dag gisteren en de voorgaande jaren jammer dat het het laatste jaar was

gerda, 17 september 2012
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.



Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?