Leontien Ladies Ride 2012 zit erop!

Leontien Ladies Ride 2012 zit erop!

De drie edities van Leontien Ladies Ride voor het jaar 2012 zitten erop…

Op zondag 3 juni werd de eerste editie afgetrapt op een hele nieuwe locatie: Raalte. De editie werd er een om nooit te vergeten. Regen kwam met bakken uit de hemel, maar dat mocht de pret niet drukken! Ruim 4500 fietsende vrouwen die genoten van de mooie omgeving en vooral van een gezellig en sportief dagje uit. Dat deze dag werd afgesloten met een mooi en bovenal gezellig feestje was dan ook te verwachten. 

Daarna volgde op 24 juni de tweede editie in Rotterdam Alexander. Daar bleek dat Raalte nog niet nat genoeg was geweest en het hield niet op met regenen. Dames die doorweekt de fiets op stapten, stuurbordjes die door het hemelwater van fietsen afvielen en schoenen die onder de modder zaten: wat regende het hard! Ondanks de hoeveelheid regen stapten ruim 4000 vrouwen met een enorme dosis doorzettingsvermogen op de fiets om ook deze editie tot een succes te maken. Deze dag werd afgesloten met een optreden van Dries Roelvink waarna iedereen met natte kleren op huis aan ging.

En dan was er alweer de laatste editie, de moeder van alle edities en dit jaar voor het laatst: ’s-Hertogenbosch. Op 16 september stonden ruim 4500 dames klaar om van start te gaan en geloof het of niet: de zonnebrillen konden op. Eindelijk mocht het dan zo zijn dat het zonnetje scheen. Voor de laatste keer ’s-Hertogenbosch na acht jaar, reden de dames dan ook de allereerste route van 2005 langs o.a. Heeswijk-Dinter, Erp en Boekel. Na afloop werd er nog lang nagenoten van deze fantastische dag met een drankje en optredens van onder anderen Wesley Klein. Het was een mooi en gedenkwaardig afscheid.

Wij als organisatie kijken terug op drie fantastische edities. Dat was niet mogelijk geweest zonder onze sponsors en vrijwilligers. Maar ook niet zonder al die fantastische deelneemsters! Bij deze willen wij dan ook iedereen bedanken voor de inzet, motivatie en enthousiasme!

Wij gaan de komende tijd om de tafel om plannen te maken voor het volgende jaar. Houd voor alle updates en nieuwtjes daarom onze website in de gaten. Natuurlijk hopen wij iedereen weer te zien op een of meer edities in 2013.

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hopelijk volgend jaar weer in Raalte! Super!

Helena, 20 december 2012

Wat een heerlijke dag in 's-Hertogenbosch We hebben genoten!!!! September vinden wij persoonlijk een hele fijne maand om aan de Ladies Ride mee te doen. We hopen dan ook dat er in 2013 in september weer een Ladies Ride georganiseerd wordt.

Marleen, 03 oktober 2012

Alle drie de edities meegedaan op de racefiets, hopelijk komt er in 2013 weer een XL-ride Ik ben er volgend haar zeker weer bij. Nog een tip: beetje meer aandacht voor de finish van de snelle dames. Bedankt allemaal!

Monique, 02 oktober 2012
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?