Ook al zo'n zin in 2013??

Ook al zo'n zin in 2013??

Heb je ook al weer de benen voor de nieuwe Leontien Ladies Rides? Nog even en alle bruikbare informatie wordt op je afgeschoten voor de volgende edities in Rotterdam Alexander en Raalte. Ze worden nóg leuker!

'Baggerweer of niet, ik doe weer mee!'. Het is een van de vele spontane reacties na het onvoorstelbare waterballet dat afgelopen jaar de Ladies Ride van Rotterdam Aleaxander, en in mindere mate die in Raalte, teisterde. Ondanks de zondvloed die onze evenementen aandeed, hoorde je nauwelijks een wanklank. Het weer speelt natuurlijk altijd een rol, maar is gelukkig niet van doorslaggevende invloed op het humeur van al die duizenden vrouwen. En dat is een heerlijke constatering die ons in elk geval het nodige vertrouwen geeft voor weer een jaar van Ladies Rides.

Zoals bekend in 2013 geen Den Bosch meer, maar wel de 'pleisterplaatsen' die we dit jaar hadden: Rotterdam Alexander (Nesselande) en Raalte. Waarom twee? Omdat we ons nog meer willen focussen op de organisatorische details, met andere woorden: nog nauwkeuriger kijken naar dingen die anders of beter kunnen, zodat het plezier van onze deelneemsters, jullie dus, nog groter wordt. De vele complimenten die we jaarlijks mogen ontvangen, betekenen dat we het goed doen. Maar we willen altijd beter! En dat gaat straks lukken.


Met meer aandacht voor de routes, de rustpunten, maar ook het randprogramma hopen we natuurlijk nog meer fietsende vrouwen te mogen verwelkomen. Dus al maak je nu plannen voor 2013, loop in gedachten je familie, de kennissenkring of vriendinnengroep eens na en vraag of men meedoet aan Leontien Ladies Ride. Voor iedere ervaringsdeskundige of gewoon als superenthousiaste fietser die van genieten en gezelligheid houdt, weten wij zeker dat deze dag meer dan de moeite waard is. Zonder dat het heel veel moet kosten...en dat is ook wat waard in deze tijden van crisis, nietwaar?

 

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

blij dat raalte weer door gaat is mooi kort bij voor mij hopen dat we nu een keer mooi weer hebben groetjes van jose kuipers uit dedemsvaart

jose kuipers, 23 december 2012

Komt er een aparte route voor racefietsen in Rotterdam. In Maastricht vorig jaar was super leuk, ondanks de slechte start(stortregen)?

nelly eversdijk, 22 december 2012

Jammer, jammer, Ik heb met mijn dochter en schoondochter bijna alle jaren meegefietst in Den Bosch, de andere steden zijn geen optie, weer iets wat verdwijnt.

Ans, 21 december 2012

Jammer niet meer in Den-Bosch Vooral de rit naar Boekel. Daar liggen toch jouw wortels Leontien, Hier kan ik met mijn pet niet bij??????????? groet Henriëtte Houdoe.

Henriëtte v.d. Boogaard, 21 december 2012

Wij zullen de Leontien Ladies Rides in Den Bosch wel gaan missen.

Hanny, 21 december 2012

ik vindt het jammer dat het niet meer in zwolle is de groetjes van tineke de groot

tineke, 21 december 2012

Jammer, jaren in Den Bosch meegedaan en daar komt nu een einde aan. Jammer jammer want de obergebleven plaatsen zijn geen optie. Te ver weg en/of niet leuk. Veel plezier voor degenen die wel gaan fietsen.

ted van Mierlo, 21 december 2012

Jammer dat het nog maar op 2 plaatsen is. Moet je er toch altijd eerst weer een stuk voor in de auto zitten.

Yvonne, 21 december 2012

Beste Fransien, deze volgen zsm!

Leontien Ladies Ride, 07 december 2012

Wat leuk dat er toch nog gefiets word maar wanneer gaat dat gebeuren graag een datum voot Rotterdam en Raalte.We zullen op beiden plaatsen er bij zijn.

Fransien van den Broek, 07 december 2012
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?