Leontiens droom voor 2013

Leontiens droom voor 2013

Als het aan Leontien ligt, staat er in 2013 een prachtig gebouw waar mensen werken met een bijzondere missie: jonge vrouwen van een eetstoornis helpen.

Leontien Ladies Ride is geruime tijd via donaties vanuit de Leontien Foundation een grote supporter geweest van Pink Ribbon, de organisatie die al jarenlang strijdt tegen borstkanker. Vanaf 2013 varen we echter een andere koers en volgen we op de voet de droom die Leontien najaagt. Als ex-anorexiapatiënt is ze enorm begaan met (jonge) vrouwen die aan deze eetstoornis lijden.

Daarom doet ze haar uiterste best een opvanghuis/zorgboerderij te realiseren waarin die meisjes en jonge vrouwen worden geholpen in hun strijd tegen deze ziekte. Hopelijk kan Leontien, mede dankzij geld dat ze inzamelt via de Leontien Foundation, al in 2013 de deuren openen van een dergelijke instelling ergens in Zuid-Holland.
Leontien Ladies Ride juicht dit inititiatief dan ook van harte toe, maar we wijzen erop dat onze tochten géén evenementen zijn die direct zijn gekoppeld aan een goed doel. We bieden wel iedereen die meedoet aan de Ladies Ride de kans bij het inschrijven op de website vrijwillig een donatie te doen aan Leontien Foundation, en dus zo Leontiens wens te laten uitkomen.

 

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?