Diana Waaleboer: de 1e!

Diana Waaleboer: de 1e!

Diana Waaleboer was er héééééél snel bij. De inschrijving voor Leontien Ladies Ride was op 21 december amper open of deze vrolijke fietsfanaat had zich al aangemeld voor de editie Rotterdam Alexander. “Het is vooral de gezelligheid die me zo aanspreekt bij deze tocht.”

Het wordt de derde keer dat ze meedoet aan de Ladies Ride. Tot 2011, moet Diana (54) eerlijkheidshalve bekennen, wist ze niet van het bestaan van de gezelligste fietstocht van Nederland. “Een vriendin maakte meerop attent en toen hebben we gelijk besloten mee te rijden. Dan denk je: Rotterdam, daar is niets te zien. Maar ik ben inmiddels op plekken geweest die ik echt niet kende”, vertelt Diana uitHellevoetsluis.

“In 2013 wordt het de derde keer. Ik verheug me er nu al op. Ga ik zaterdagavond alvast naar m’n vriendin die in Rotterdam woont, dan slaap ik bij haar en stappen we zondag op voor de korte route. Ik zou best de lange route aan kunnen, maar we vinden het beiden leuk om onderweg her en der te stoppen.”

Als ze de Ladies Ride in een woord moet samenvatten, komt Diana gelijk met gezelligheid. “Al dat roze, die lachende vrouwen, ik vind echt dat er een sfeer van ongelooflijke saamhorigheid hangt. Is toch prachtig, iedereen verkleed te zien rond fietsen? Ik wilde afgelopen keer mijn fiets met een roze slinger versieren, maar toen ik bij de start aankwam bedacht ik dat de slinger nog thuis lag. Nou ja, dat moeten we volgend jaar dan maar doen.”

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wat Diana zegt klopt helemaal. Gezellig fietsen met elkaar en als je erdoor heen zit elkaar weer oppeppen. Onderweg is zoveel tezien...Ach wat zijn Rotterdam en omliggende stadjes en dorpen toch mooi.......als de zon mee doet......

marijke, 25 december 2012
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?