2013, 'n jaar van GENIETEN

2013, 'n jaar van GENIETEN

Ik heb zojuist een grote G gekalkt op de kalender die bij me in de keuken hangt. Een heel grote G, ja, weet je waar die voor staat? GENIETEN. 2013 wordt het jaar van genieten. Gelukkig Genieten!

 

De allerbeste wensen voor weer een jaar waarin er veel staat te gebeuren. Ik heb me voorgenomen elke dag met een glimlach op te staan. De eerste dagen van 2013 is dat aardig gelukt, dus ik heb er vertrouwen in dat we dat kunnen volhouden. Er is weinig nodig om vrolijk de dag te beginnen. Als ik onze dochter Indy in alle vroegte hoor zingen, de honden hun nieuwsgierige bekkies door de deuropening van onze slaapkamer zie steken, of gewoon een zonnestraal zich door de gordijnen boort, dan heb ik er zin in. Is dat gek? Eerlijk gezegd hoop ik dat iedereen door zulke kleine dingen opgewekt kan beginnen met zijn of haar dag.

Ik heb wensen en dromen. Ik droom ervan een opvangtehuis of zorgboerderij te kunnen openen voor jonge vrouwen en meiden die een eetstoornis hebben. Daarom probeer ik via mijn Foundation geld bij elkaar te krijgen om dat doel te realiseren. En natuurlijk heb ik wensen als het gaat om mijn fietsevenement, Leontien Ladies Ride.

Geen Den Bosch meer, da’s best wennen, ook voor veel deelneemsters die zich er zo thuis voelden. Maar met de twee Rides die nu op het programma staan, in Raalte en Rotterdam Alexander, hebben we zeker heerlijke locaties, dat is in het verleden al bewezen. Ik ben ervan overtuigd dat we twee supergoed georganiseerde fietsfeesten zullen krijgen. Lekker genieten van een mooie omgeving, van elkaars gezelschap en van een dag die in het teken staan van pure ontspanning. Hup, de benen in beweging op de trappers en waarom niet ’s middags bij terugkeer ook nog even op de dansvloer? Ik kijk er nu al zo naar uit. En weet je?
De zon is alvast besteld....

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?