Present op Huishoudbeurs

Present op Huishoudbeurs

Promo hier promo daar, Leontien Ladies Ride zie je overal! Let dus op de meiden en jongens die al flyerend door Nederland trekken. De Wolkyshop verwelkomt hen graag tijdens de Huishoudbeurs (16-24 februari) in de Amsterdamse RAI.

 

Dus loop langs op de stand van onze trouwe partner Wolkyshop en pik de info mee voor de tochten in Raalte op 2 juni en Rotterdam Alexander op 15 september. Met de flyer die ons promotieteam uitdeelt, kun je zomaar in de prijzen vallen. Allereerst is er een unieke belevenis te winnen: een filmpremière bijwonen in het gezelschap van Leontien, en nog 99 andere winnaressen. En daarmee houdt de prijzenslag niet op! Want heb je een kaartje te pakken voor de voorstelling in de bios van Pathé, dan kan daar een lucratief vervolg op komen. Inderdaad, met weergaloze prijzen, variërend van een jaar lang gratis benzine tanken bij Total, tot een actieve fietsvakantie met Fital. Of misschien verlaat je de Huishoudbeurs wel dansend op een paar splinternieuwe schoenen van de Wolkyshop!

En val je deze keer niet in de prijzen, dan niet getreurd: inschrijven voor de Ladies Ride, wat ter plaatse mogelijk is, maakt ook gelukkig. Het betekent in elk geval een hoop lol voor een leuke prijs. Voor, tijdens en na de Ladies Ride.

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wat de 'Leontien prijzenslag' betreft: Als je je gegevens op het 'prijzenslag formulier' hebt ingevuld en op de knop - Versturen - klikt, dan krijg een foutmelding. Dus kun je niet meedoen! Ik heb het probleem, nadat ik eerst het probleem, telefonisch had gemeld, op aanraden van diegene die mij te woord stond, via de mail aan (de heer) 'Lars' gestuurd. Maar van deze heer krijg ik taal nog teken! Over service gesproken!

Dinie Egberts Hoekman, 26 maart 2013
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?