Mini-modeshow bij Ladies Ride

Mini-modeshow bij Ladies Ride

Ook om van te genieten op het feestterrein ná de Ladies Ride in Raalte en Rotterdam Alexander: een mini-modeshow van superfijne sportoutfits. Kledingsetjes waarin bewegen bijna vanzelf gaat… En verkrijgbaar tegen prijzen waar je van droomt!

Leontien houdt ervan zich tot in de puntjes te verzorgen. Zo was ze al als wielrenster, zo bracht ze veel van haar fietsende collega’s bij dat het helemaal niet zo verkeerd was om er ook tijdens het sporten leuk en gesoigneerd uit te zien.
Passende maar niet overdreven make-up, mooie kleding en spullen die je niet in de weg zitten tijdens het fietsen, hardlopen of wandelen: het zijn altijd punten van aandacht, wanneer Leontien aan haar bijna dagelijkse sportuurtje begint. De ene dag lekker in alle vroegte een rondje rennen of, bij minder weer, een poosje de sportschool in, de loopband op. Maar ze stapt ook nog wel eens op haar racefiets. “Niet te veel meer”, erkent ze eerlijk, “want je bent toch wat meer tijd aan kwijt om er echt voldoening uit te halen. Overigens ga ik er net zo lief op uit met dochter Indy. Dan kwebbelen we meer dan dat we hele afstanden afleggen, maar het is minstens zo gezellig op een gewone huis-, tuin- en keukenfiets.”

Zodra ze wat sportiever wil bewegen, trekt ze een outfit aan die leuk van kleur is en haar als gegoten zit. Natuurlijk zijn de combinaties van haar eigen merk dan favoriet. “Ik vind het heerlijk m’n inbreng te hebben in het ontwerp van hardloop-, fiets- of fitnesskleding. Door mijn lange sportcarrière heb ik er ook wel een beetje kijk op gekregen. Of de deelneemsters aan de Ladies Ride er ook zo over denken, zullen we na de tochten wel merken. Best spannend om straks een stel frisse meiden mijn setjes – van heel betaalbare sportkleding, dat wil ik wel even kwijt – te zien showen op het podium in de Expo Area!"

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?