Monique is dol gelukkig met haar Total Tankpas

Monique is dol gelukkig met haar Total Tankpas

Toen ze zich in de maand Februari inschreef voor de gezelligste fietstocht van Nederland, kon Monique Wijers natuurlijk ook niet weten dat zij met haar aanmelding zo’n mooie prijs zou winnen!

Iedereen die zich namelijk inschreef voor Leontien Ladies Ride in februari maakte automatisch kans op 1 van de 10 Total Tankpassen ter waarde van 250 euro! Speciaal voor alle deelneemsters stelde onze trouwe partner deze prijs, net als vorig jaar, ter beschikking. Met deze pas kan op alle tankstations in Nederland getankt worden, kortom: wie wil dat nou niet winnen?!

Monique Wijers uit Rotterdam was een van de gelukkige winnaressen van zo’n Total tankpas. Wij ontmoette haar op het Total Tankstation Alexandrium waar zij van Leontien van Moorsel en Total vertegenwoordigster Mariska van Pelt de pas uitgereikt kreeg. ‘Wat een ontzettende leuke verassing’, was haar eerste reactie. ‘Dit verwacht je niet als je je inschrijft voor de Ladies Ride dus is het extra leuk om dan toch wat te winnen’. Het wordt voor de 48 jarige Rotterdamse de 4ekeer dat zij meedoet met de Ladies Ride. Samen met een groepje vriendinnen hopen zij dit jaar op een Ride met veel gezelligheid maar bovenal mooi weer. ‘Wat was het slecht weer vorig jaar, maar alle vrouwen die het slechte weer trotseerde maakte het wel beregezellig’! Als Monique de Ladies Ride in een aantal woorden moet omschrijven antwoord zij direct: Gezelligheid en Saamhorigheid. Zij kan dan ook iedereen aanraden om mee te doen!

Wij gaan ervoor zorgen dat Leontien Ladies Ride ook dit jaar weer een dag wordt om nooit te vergeten!

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?