Het prachtige Landgoed ‘Den Alerdinck’

Het prachtige Landgoed ‘Den Alerdinck’

Midden in het bosrijke gebied van het plaatsje Laag Zuthem (12 km. van Zwolle), ligt de Historische Buitenplaats Den Alerdinck. Deze schitterende locatie zal voor Leontien Ladies Ride in Raalte op 2 juni zijn deuren openen als rustpunt.

Een locatie met koetshuis, landhuizen, boomgaard en tuinen: Den Alerdinck is prachtig! Twaalf jaar lang heeft eigenaar Wouter Koning erover gedaan om het monumentale landgoed tot in detail te restaureren. Dit exclusieve landgoed is nu beschikbaar als locatie voor presentaties, vergaderingen, huwelijk en recepties. Het landgoed telt maar liefst zes vergaderzalen. De slotgracht, waarbinnen het kasteel, koetshuis en bijgebouwen liggen, biedt alle privacy en rust die nodig zijn voor een bijeenkomst.

Voor evenementen is Den Alerdinck een unieke locatie. Het oude, deels in pastelkleuren geschilderde landhuis is een perfecte scene voor mode- en bruidsshows. In de openlucht of wanneer het weer het niet toelaat binnen, in het koetshuis of in de benedenverdieping van het woonhuis. Bovendien is er nauwelijks een geschiktere plaats te vinden voor automobielshows en dan met name voor de wat exclusievere merken en modellen. Sfeervolle gastvrijheid in een historisch ambiance.

 Den Alerdinck voldoet aan de hoogste eisen:

·        Stijlvolle entree en ontvangstruimtes

·        Afgelegen situering in fraai natuurgebied

·        Verschillende ruimtes voor plenaire zittingen en break-out sessies

·        Uitstekend bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid

·        Diverse activiteiten in en rond het hoofdhuis

·        Alle ruimtes zijn zeer sfeervol ingericht en beschikken over een openhaard

·        Uitermate geschikt voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten

 

Voor meer informatie over dit prachtige landgoed kun je terecht op www.alerdinck.nl.

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?