Leontien’s Prijzenslag

Leontien’s Prijzenslag

Wat was het een leuke en bovenal gezellige middag gister! Op 14 mei j.l. verzamelden alle prijswinnaressen van de prijzenslag zich in Pathé Rotterdam de Kuip voor een middagje film kijken met Leontien.

Dit jaar wilde de organisatie alle dames van de Ladies Ride eens extra verwennen. Vandaar dat Leontien’s Prijzenslag in het leven is geroepen. Iedereen die een Leontien Ladies Ride flyer in bezit had, kon na het beantwoorden van een vraag, kans maken op mooie prijzen.  

Gisteren 14 mei was het dan zover: alle prijswinnaressen kwamen bij een in Pathé Rotterdam de Kuip om de nieuwe film ‘The big wedding’ te komen kijken. Voordat de film van start ging was daar eerst de prijsuitreiking van de andere prijzen zoals een paar Wolky Shop schoenen, een horloge van Lucardi, waarde bonnen van C&A en een Ice Power pakket. Tevens werden daar de twee hoofdprijzen verloot: Een jaar lang gratis tanken bij Total Nederland en een Fietsvakantie voor 2 personen van Fital Fietsvakanties. Het was dan ook fantastisch om al die blije gezichten te zien na het winnen van een prijs!    

 

Wij willen iedereen feliciteren met de mooie prijzen en hopen jullie allemaal bij Leontien Ladies Ride weer te zien!

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Bedanktt voor de gezellig middag!

Marijke, 15 mei 2013
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?