Leontien Ladies Run: jouw hardloopdoel?

Leontien Ladies Run: jouw hardloopdoel?

Sporten wordt een stuk leuker als je er een doel aan verbindt, bijvoorbeeld een 10-kilometerloop. In september organiseert Leontien een Ladies Run op haar eigen hardlooproute. Wordt dat jouw doel na de zomervakantie?

Niets heerlijker dan met een paar meiden een rondje te hardlopen of te wandelen. En het mooie van lopen is dat je dit altijd kunt doen. Of het nu prachtig weer is, stormt of regent. 

Er zijn vele redenen te bedenken waarom lopen zo goed voor je is. Of het nu is om af te vallen, fit te blijven of te worden, je hoofd leeg te maken en ga zo maar door. En iedereen die besmet is met het hardloopvirus zal beamen; lopen is heerlijk en als je er eenmaal aan begonnen bent, blijft het virus je in z’n greep houden!

Wat het nog leuker maakt, is als je jezelf uitdaagt door een doel te stellen zodat je met je trainingen ergens naar toe kunt werken. En wij hebben het perfecte doel voor jou:
Leontien Ladies Run!

In de maanden april, mei en juni worden er vele hardloopevents en prestatielopen georganiseerd. Maar juist omdat wij vinden dat hardlopen niet seizoensgebonden is, hebben wij ervoor gekozen het leukste en gezelligste hardloop- en wandelevenement op 14 september 2013 te organiseren.

Gaat het al kriebelen? Leontien zou het geweldig vinden als je deze middag met haar meeloopt op de door haar zelf gekozen route; een rondje om de Zevenhuizerplas. Een prachtige route met als start- en finishlocatie het strand van Nesselande in Rotterdam Alexander.

Ben je een beginner? Ook geen probleem, we hebben een hardloopschema opgesteld, waarmee we je in 8 weken op weg helpen met hardlopen.

Wandel je liever? Geen probleem! Want ook aan de wandelaarsters is gedacht. Zij starten na de wedstrijd- en prestatielopen en kunnen in geheel eigen tempo genieten van dit leuke evenement.

Het programma ziet er als volgt uit:

15.00uur:                          Start LLR 10 km. Wedstrijd
15.05 uur - 15.25 uur:      Start LLR 10 km.Prestatieloop
15.25 uur - 15.45 uur:      Start LLR 6,5km. Prestatieloop
15.45 uur - 16.00 uur:      Start LLWalk 6,5km. 
15.40 uur:                         Verwachte finish eerste loopster   

Trommel dus snel je vriendinnen, moeder, tante, zus,collega’s op en hopelijk zien we jullie dan?

 Bekijk hier alvast onze harloopkleding !

 
Deel dit artikel:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?