Winnaar X-factor a.s. zondag op editie Raalte!

Winnaar X-factor a.s. zondag op editie Raalte!

De zanger Jaap Reesema, die het o.a. derde seizoen van X-factor won, staat a.s. zondag op Leontien Ladies Ride.

Deze artiest van Nederlandse bodem heeft erg veel zin in de Ladies Ride en niet alleen omdat er ruim 4000 vrouwen aanwezig zullen zijn. Als Jaap eenmaal op het podium verschijnt gaat het dak eraf! Na het winnen van X-factor bracht hij de winnende single Don't Stop Believin' ten gehore. Afgelopen tijd was hij ook op TV veel te zien met het programma JOUW VROUW, MIJN VROUW VIPS. Of zelfs bij het veel besproken k(r)oningslied.

Jaap is geboren met een gouden stem, maar zijn studie speelde toch wel de hoofdrol in zijn leven. Reesema was student rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en kort student media en cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Maar zijn leven als student was compleet van de baan na het winnen van X-factor. Die hij gewonnen heeft met maar liefst 51 procent van de stemmen tegenover zijn medefinaliste Maaike Vos. Ook al scheelde het maar 1 procent met zijn concurrent, Jaap ging er met een super platencontract vandoor.

En nu mogen wij met trots zeggen dat Jaap Reesema op editie Raalte optreed! Een geweldige gezonde dag, met als klapper een super feest met duizenden vrouwen.

Tot op de Ladies Ride!

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?