Volop zonneschijn in de Ladies Ride 2013.

Volop zonneschijn in de Ladies Ride 2013.

De 2 edities voor dit jaar zijn voorbij gevolgen! En waar alle deelneemsters op hoopte hebben we gekregen, prachtig weer

Op 2 juni de eerste editie voor de tweede keer in Raalte. Met ontzettend veel gezelligheid en wat was het mooi weer! Het werd weer een groot feest door al het enthousiasme van de deelneemsters maar ook van de omliggende dorpen. Onderweg moesten de dames nog wel even doortrappen want ondanks het mooie weer stond er een stevig windje. Maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken! Wat kwamen er toch blije gezichten over die finish, fantastisch!

 

Daarna volgde de tweede en alweer laatste editie van dit jaar op 15 september: Rotterdam Alexander. Ook hier werd er weer een feestje van gemaakt op de fiets. Wat is het toch altijd een mooi gezicht om al die vrolijke dames in de meest roze outfits aan de start te zien staan. Nog mooier gezicht is diezelfde dames vol trost over de finish te zien komen.

Wij als organisatie kijken terug op twee fantastische edities. Dat was niet mogelijk geweest zonder onze sponsors en vrijwilligers. Maar ook niet zonder al die fantastische deelneemsters! Bij deze willen wij dan ook iedereen bedanken voor de inzet, motivatie en enthousiasme!

Wij gaan de komende tijd om de tafel om plannen te maken voor het volgende jaar.

 

Houd voor alle updates en nieuwtjes onze website en facebook in de gaten. Natuurlijk hopen wij iedereen weer te zien op een of meer edities in 2014.

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?