Leontien trots op inschrijfsters Ladies Ride

Leontien trots op inschrijfsters Ladies Ride

Na TIEN jaar Leontien Ladies Ride mogen we een ding vaststellen: Het is gelukt om vele vrouwen op een leuke en spontane manier aan het bewegen te krijgen. Dat verdient best het predicaat gouden jubileum, of niet? Of we het niet genoeg vinden na tien jaar? Het antwoord kent u vast wel. Het meest gezonde vervoersmiddel zal bij Leontien altijd een rol blijven spelen in haar leven.

Al vele dames hebben zich inmiddels ingeschreven en Leontien is trots op de enthousiaste sportievelingen die niet kunnen wachten om weer op de fiets te stappen. Vier jij ons jubileum mee en stap jij ook weer op de fiets? Geniet van een geweldig dagje uit, de unieke sfeer, de mooie fietsroutes met meerdere rustpunten, de braderieachtige entourage voor de start en de prima verzorging onderweg én na afloop, wanneer muziek en enthousiaste artiesten de menigte weer op een andere manier aan het bewegen kregen en krijgen. 
 
‘Ik zet me al jaren in om de strijd aan te gaan tegen eetstoornissen. Mijn grote droom, een inloophuis openen voor mensen met een eetstoornis, gaat in 2014 realiteit worden.’ 
Leontien Ladies Ride draagt de Leontien Foundation een warm hart toe door dit doel te ondersteunen. Door je  inschrijving steun je de Leontien Foundation en hopelijk vele jongeren die in de toekomst hun weg naar genezing vinden met behulp van het Leontienhuis.
‘Zie ik je aan de start van Leontien Ladies Ride 2014 in Raalte of Rotterdam Alexander?’
 
 
Schrijf je nu hier in voor maar €10, waarvan de C&A Foundation voor iedere inschrijving €2,50 doneert aan de Leontien Foundation. Daarnaast ontvangt iedere 1000e inschrijfster een leuke verrassing. (Let op: 2 maanden voor ieder evenement wordt het inschrijfgeld verhoogd naar €19). 

Trefwoorden van dit artikel: Leontien Ladies Ride, inschrijven
 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?