Culinaire tour

Culinaire tour

Chef-kok en oud wielerkok Ben van Beurten heeft een kookboek geschreven met 60 gezonde, voedzame recepten die hij alle toppers destijds ook heeft voorgeschoteld. Leontien is enthousiast.

Een frame van carbon is leuk, een fietsnavigatiesysteem is handig en een glimmend wielertenue is fraai, maar je gaat er niet harder van fietsen. Waar je wel beter van gaat trappen is de juiste voeding voor je lichaam. Om te fietsen heeft je lichaam energie nodig in de vorm van koolhydraten, eiwitten en vetten, maar wat is nu de beste verhouding en wat is de betere keuze? 1 ding staat vast: hoe meer energie je aan boord hebt, des te verder kun je rijden. 
 
In dit kookboek lees je tips en vind je heerlijke recepten voor ieder moment van de dag. Lees waarom het verstandig is na een zware inspanning niet meteen op de bank neer te ploffen om de dag erna ook weer fris en fit te zijn, waarom de start van de dag cruciaal is en  je fitheid gedurende de rest van de dag bepaalt en leer  hoe je kan voorkomen de man met de hamer tegen te komen tijdens trainingen.
Wist je dat soep ideaal is tijdens warme dagen en dat paprika wel 3 keer zoveel vitamine C bevat als een sinaasappel en wist je dat je voor een zware inspanning beter kunt kiezen voor vette vis,pasta en chocola als toetje  in plaats van een goed stuk vlees met aardappels.
 
Maar dit kookboek is meer dan dat. Zo krijg je tips over wat je wanneer moet eten, leer je hoe je fit uit je winterdip kunt komen en ontdek je ruim 60 gezonde, voedzame recepten. Het ideale cadeau voor de sportieve kok.
Nieuwsgierig geworden naar het boek? Bestel het nu hier en doneer daarmee 5 euro aan de Leontien Foundation door dit even te vermelden bij je bestelling!
 
Eetsmakelijk! 

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?