Nederland of Europa ontdekken op de fiets

Nederland of Europa ontdekken op de fiets

Fietsvakanties zijn volop in ontwikkeling en erg populair. Er zijn steeds meer mogelijkheden en lijkt het je een gedoe om een fiets mee te nemen? Dan huur je er toch één.

Fietsen is voor ons eigenlijk een vanzelfsprekendheid. Naar school, het werk of naar het sportveld we pakken de fiets! En eigenlijk is het ook logisch want fietsen is gezond en vermindert stress. Regelmatig actief bewegen helpt je lichaam en geest goed te ontspannen. En waarom zou je dat alleen thuis doen, als het ook tijdens een weekendje uit of op de vakantie kan?

Of je nu een recreatieve fietser bent die meedoet met de Leontien Ladies Ride of een fanatieke wielrenner, er zijn legio mogelijkheden.Niet alleen in Nederland, maar heel Europa ligt voor u open om op de fiets ontdekt te worden: van LF-routes in Nederland tot schitterende routes langs rivieren en door bekende steden.

De fietsvakantie is volop in ontwikkeling; steden als Berlijn, Parijs en Barcelona hebben speciale fietspaden aangelegd en zijn natuurlijk ideaal voor een korte stedentrip. Fiets meenemen te lastig? Geen probleem er zijn tegenwoordig ook goede fietsen te huur, volgens de kwaliteit die we ook thuis hebben.

Uw fietsvakantie invullen zoals u zelf dat graag wilt, voor Fitál Vakanties is dat heel gewoon. Onbezorgd en verzorgd, maar wel individueel en in eigen tempo. U heeft de keuze uit overnachtingen van stacaravan tot luxe hotels, vakanties vanuit één standplaats of juist een rondreis, waarbij wij zorgen voor het bagagevervoer. Of heerlijk relaxen tijdens een fietscruise, lekker comfortabel mee met de fietsbus met moderne fietstrailers om uw eigen fiets te vervoeren….of gewoon met uw eigen auto, kortom bij een fietsvakantie bepaalt u zelf hoe, waarmee en hoelang u op vakantie gaat.

Mogen wij de keuze nog moeilijker maken? Neem uw eigen (elektrische) fiets mee of huur een goede fiets ter plaatse. En wilt u naar een lekker warm klimaat op vakantie? Dan past één van onze reizen naar Griekenland, Spanje of Portugal zeker binnen uw vakantieplannen.

De trend voor 2014 is zeker de familiefietsvakantie in Duitsland of Oostenrijk; met de hele familie lekker actief bezig zijn. De fietstochten kunt u veel en lang onderbreken voor leuke activiteiten. Om te zwemmen, met een kabelbaan de berg op voor een bergwandeling of gewoon bij een speeltuin en lekker lui een boek lezen. Zo genieten ouder(s) en kinderen van een supervakantie.

Fietsen tijdens de vakantie, zo combineert u het aangename met het gezonde! Fitál Vakanties biedt u de mooiste fietsroutes in Nederland en Europa voor ieder niveau. Bij Fitál Vakanties is individueel maatwerk de standaard voor fietsvakanties.

Fitál Vakanties méér dan fietsen!

 
Deel dit artikel:
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?